Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zaklatnak. Mi legyen?

Figyelt kérdés
Tudom, az első valasz. Menj rendőrségre. De elotte mesélek. Van egy férfi, joval idősebb nálam, csak beszélgettünk. Aranyosnak tunt,kedvesnek mert mindig mosolygott. Mondom most ha beszélgetünk nem lesz gond, es mesélte is hogy családos, 2felnott fia van. A lenyeg, egyszer elkapott, odaszoritott a falhoz, elkezdte leszedni a ruhát rolam, én remegni kezdtem aztán megkérdezte. Nem akarod? Kopni nyelni nem tudtam. Nagy nehezen elengedett. Legkozelebb megismétlődött. Akkor a hajamnál fogva húzott ODA, hogy én szájjal elegitsem ki. Annyira ideges voltam elrohogtem magam es ugy közöltem vele hogy én ugyan nem. Elkezdett taperolni, én meg nem tudtam mit tenni. Anyunak mikor elmeséltem o annyit mondott "biztos kezdegettel". A sajat anyamat nem érdekli. Es kezd tönkremenni a kapcsolatunk a barátommal, nem tud ezekről, nem merem mondani. Viszont közeledését sem szeretem. Sem semelyik férfinak, valahogy undorodom mindtol! 19/L
2014. ápr. 8. 00:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

A legtöbb nő, tud védekezni akkor is ha odaszorítják a falhoz,miközben sokkot kapnak.

Nekem az a magas, hogy az első alkalomnál amikor a falhoz nyomot, kezdte a ruhát leszedni rólad, te semmit nem tettél csak remegtél.. mivan??????Csak remegtél? Van szád? Van hangod? Miért nem ordítottál torkod szakadtából? Miért nem lökted el? Utána miért nem mentél a rendőrségre feljelenteni az illetőt? Vagy miért nem mondtad el a barátodnak, hogy meg akartak erőszakolni?? Hogy történt a másik esett?? Ezek után, hogy a fenébe történhetett az, hogy a hajadnál fogva akart kényszeríteni orális szexre? Akkor sem csináltál semmit? Hagytad, hogy tépje a hajad? és röhögsz??

Tudod egyre idegesítőbb,hogy ilyen kamu kérdéseket írtok ki, mert akik átélték tudják hogy megy ez. Te a közelébe sem voltál ilyen esetnek, és örülj neki. Én átéltem. Sokkot kaptam. Mégis tudtam ordítani, próbáltam védekezni. Kést kaptam a vállamba, kis híján elvágták a torkomat, de a sokk hatására mindig nő az adrenalin, és ha meg is halunk akkor is védekezünk..

Szóval ne kamuzz, mert másoknak csak fájó sebeket tépsz fel.

2014. ápr. 8. 00:42
 12/17 A kérdező kommentje:
Nem érdekel tulajdonkeppen mit gondolsz, megtörtént, én kiállok Emellett. Csak az a baj tudod, hogy sok szerencsétlen kiír tenyleg igaz dolgot mint én, es egybol hitetlenkednek sokan!
2014. ápr. 8. 01:00
 13/17 anonim ***** válasza:
Jelentsd fel.. EZ az 1 mód van rá hogy békén hagyjon.. ha nem teszed meg mindig ezt fogja csinálni :) De te tudod
2014. ápr. 8. 08:26
 14/17 anonim ***** válasza:
Mindenképpen jelentsd fel! Ez nem játék! Ha kétszer megtette, tovább fog menni! Ne várd meg még kárt tesz benned, vsgy valaki másban! Ha ez sem tartaná vissza, jelentsd fel újra! Ne közlekedj egyedűl egy jódarabig és feltétlenűl beszélj erröl a pároddal!
2014. ápr. 8. 08:39
 15/17 anonim ***** válasza:
válaszolni nem tudtál semmire.. érdekes..
2014. ápr. 8. 09:42
 16/17 A kérdező kommentje:
Ennyire sok időd van hogy belekoss masok dolgába? ERDEKES. ha nem hiszel nekem, akkor minek vagy meg itt? Nem hiányzol te nekem ide. Masreszt majd aki normális , elhiszi nekem. Masreszt ha mar van kivel beszelnem errol üzenetben, nem feltétlenül fontos ide is írnom. Mert tudod akinek ilyen Szülei vannak hogy a gyerekre fognak mindent, tehat nem számíthat a családjára,kell valaki aki hasonlót elt at, es megérti az embert es lelket ont bele.
2014. ápr. 8. 10:21
 17/17 A kérdező kommentje:
Es van olyan képzeld el! Tudd mar jobban mi történt velem.
2014. ápr. 8. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!