Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zaklatnak. Mi legyen?
A legtöbb nő, tud védekezni akkor is ha odaszorítják a falhoz,miközben sokkot kapnak.
Nekem az a magas, hogy az első alkalomnál amikor a falhoz nyomot, kezdte a ruhát leszedni rólad, te semmit nem tettél csak remegtél.. mivan??????Csak remegtél? Van szád? Van hangod? Miért nem ordítottál torkod szakadtából? Miért nem lökted el? Utána miért nem mentél a rendőrségre feljelenteni az illetőt? Vagy miért nem mondtad el a barátodnak, hogy meg akartak erőszakolni?? Hogy történt a másik esett?? Ezek után, hogy a fenébe történhetett az, hogy a hajadnál fogva akart kényszeríteni orális szexre? Akkor sem csináltál semmit? Hagytad, hogy tépje a hajad? és röhögsz??
Tudod egyre idegesítőbb,hogy ilyen kamu kérdéseket írtok ki, mert akik átélték tudják hogy megy ez. Te a közelébe sem voltál ilyen esetnek, és örülj neki. Én átéltem. Sokkot kaptam. Mégis tudtam ordítani, próbáltam védekezni. Kést kaptam a vállamba, kis híján elvágták a torkomat, de a sokk hatására mindig nő az adrenalin, és ha meg is halunk akkor is védekezünk..
Szóval ne kamuzz, mert másoknak csak fájó sebeket tépsz fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!