Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Letezik ojan injekcio amit a terhesseg elso par heteben beszurnak es attol elvetelsz? Mar hallotam ijen injekciorol, de nemtudom h komojan letezik e ijesmi
Létezik ilyen.
Ez olyan injekció, hogy nagy dózisú hormont kapsz.
Magyarul nem egyéb mint egy hormonlöket a szervezetedet meg átejtik, hogy ő mégsem terhes és lehet menstruálni, majd kilökődik magzat. Működik, ha jól tudom 15 e Ft körüli összegbe fáj de meg nem mondom neked hol csinálják, mert még nem olyan elterjedt.
Ha kiszakadt a gumi, vagy a spermicid hüvely tabletta nem adott elég védelmet, akkor bocsi előre is, de máskor gondolkozzatok előre a védekezésről nem utólag kéne kapkodni...
Ja egyébként egy kis cink a végére:
Letezik ojan(oLYan) injekcio amit a terhesseg elso par heteben beszurnak es attol elvetelsz? Mar hallotam ijen(iLYen) injekciorol, de nemtudom h(hogy) komojan(komoLYan) letezik e ijesmi(iLYesmi)
Valahogy nem csodálkozom, hogy bekaptad a legyet.
Szexelni sem ész nélkül kéne, hanem okosan...
Létezik,de úgy tudom Magyarországon nem alkalmazzák.
Az ly hiánya pedig nagyon zavaró.
Kefélés helyett meg tanulhattál volna írni.
Remélem nincs ilyen szer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!