Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akinek sok egyéjszakás kalandj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek sok egyéjszakás kalandja volt, majd nem fog kelleni komolyan a férfiaknak? Ez csak szerintem hülyeség?

Figyelt kérdés
Elismerem hogy kis falvakban ez így lehet ahol mindenki ismer mindenkit. De egy átlagos méretű városban vagy Pesten, nem sok a valószínűsége hogy ismerkedek egy sráccal és megtudja hogy előtte kikkel feküdtem le, honnan tudná? Ha meg szóba kerül a téma nyilván csak azt a számot mondom meg neki, ami a komoly kapcsolatokból jött ösze. Mit számít hogy anno 15-18 éves korom közt volt pár részeg egyéjszakás kalandom, amit másnap már el is felejtettem. Azóta felnőttem és már nem vonz az ilyesmi. Egy férfi a mostani énemre kíváncsi, nem arra hogy kislányként milyen hülye voltam. Nem?
2014. aug. 8. 23:34
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
A szex egy természetes dolog, és a városban pont az a jó, hogy csinálhatod, senkit nem érdekel! Normális esetben falun sem kellene érdekelnie senkit, ki kivel bújik ágyba. Fogadják már el az emberek, ez mindig is így volt, csak manapság ki merik mondani.
2014. aug. 9. 00:21
 22/29 icu75 ***** válasza:
80%
Pálinkafa ne fröcsögj :-) Férjem van 39/nő. Nem ítélem el azt se akinek ez egy fontos kérdés,az keressen magának olyan párt aki megfelel ennek a kritériumnak. A lányokat leqrvázó fiúk kérdezzék már ki az Édesanyukájukat is a szexuális életéről,lehet csodálkozni fognak. Szerintem aki összevissza akar qfircolni az ne éljen párkapcsolatban hanem legyen szingli. Kérdező ha valakivel összejössz és rákérdez nyugodtan mondd meg az igazat hogy mennyi komoly és mennyi egyéjszakás volt,ne akarj másnak megfelelni csak a saját erkölcsi értékrendednek. Egy kapcsolatban az őszinteség is fontos,nem lehet mismásolással kezdeni.
2014. aug. 9. 00:24
 23/29 anonim ***** válasza:
Tegyük fel megimerkedünk és minden jól alakul köztünk, de a múltba kinyírtam a családom és meg is erõszakoltam õket. De ez nem lenne gond mert a jelenlegi énemre vagy kíváncsi és nem a múltban elkövetett hibáimra.
2014. aug. 9. 00:39
 24/29 anonim ***** válasza:
De azzal nincs semmi baj, hogy a vidékiek másként élnek, mint a fővárosiak. A kérdező éppen erről a különbségről beszél. Egy falusi teljesen máshogy tekint az egész életre, mint egy fővárosi. A falusiak pl. nem rendelnek pizzát, nem járnak egyetemi bulikba, nem dolgoznak minisztériumban, stb. De egyik sem baj, épp ezért írtam a kérdezőnek, hogy mivel ő budapesti, ne a falusiak véleménye érdekelje, akikkel sosem fog találkozni az életben.:D
2014. aug. 9. 00:43
 25/29 anonim ***** válasza:
0%

"Pálinkafa ne fröcsögj"

Azt teszek amit akarok, semmid nincs ami miatt nekem érdekem lenne hogy hangnemet váltsak.

Amúgy meg a feltételezés és sértő hogy rokonaimmal elfogultan bánnék ha rongy emberek lennének. De szép vetítés.

Amúgy meg ha ennyire elhatárolódó meg konzervatív vagy akkor a tipp adást inkább bízd arra aki ŐSZINTE mer lenni DÖH!!!!!!

2014. aug. 9. 00:53
 26/29 anonim ***** válasza:

Azért elég gusztustalan a hangnem, amit némelyek megütnek itt...

Egyébként azt tudom mondani, hogy mindenképp legyél őszinte, és adj lehetőséget arra mindenkinek, hogy az értékrendje szerint dönthessen, hogy elfogad-e párjának. Ennyit mindenki érdemel.

2014. aug. 9. 01:00
 27/29 anonim ***** válasza:
49%

Icu75 válaszával sokban egyetértek.

Amúgy 36 éves nő vagyok, jó néhány éve már férjnél és soha nem csalnám meg a férjem, még csak apróbb flörtbe sem bonyolódnék más férfival, pedig fiatal koromban nekem is volt egy-két alkalmi kapcsolatom egy hosszabb szingli időszak alatt.

Az én tapasztalataim szerint (jó, tudom, hogy te, meg te, meg te válaszoló biztos máshogy tapasztaltad, de ezek az én tapasztalataim) tényleg nem sok felnőtt, értelmesebb, érettebb ember akad fenn ilyesmin. Lehet, van, aki fennakad, én nem találkoztam ilyennel.

A másik része a dolognak, hogy nem egy olyan kapcsolatot ismerek, ahol a srác direkt erkölcsösnek gondolt lányt választott, akinek nem is nagyon volt előtte kapcsolata, aztán évekkel később már agyba-főbe csalták egymást.

Másik eset, hogy a lány szolid viselkedésre, öltözködésre, nagyon erkölcsös életfelfogású látszatra, tisztességes családanya és szinte senki nem tud róla a férjét is beleértve, miket próbált ki régebben szexuális téren és kikkel.

Szóval csak egyes férfiak felfogása olyan egyszerű, hogy aki erkölcsösnek néz ki, az erkölcsös, akinek fiatal korában nem volt egyéjszakás kapcsolata, az hűséges lesz, akinek volt, az nem.

De mindenki maga dönti el, mi alapján választ, ehhez mindenkinek joga van természetesen.

2014. aug. 9. 09:16
 28/29 anonim ***** válasza:
66%

Utolsó, nem az a lényeg, hogy ha akkor olyan volt, majd biztos megcsal-következtetésre lehetne jutni. Hanem maga a tény, hogy a fél város végig ment rajta x idővel az én megismerésem előtt. Szerintem ennek sem és másnak sem lehet elévülése, sem kifogása. Aki csinálta, az vállalja és a negatív megítélést is ha valakiknek ez nem tetszik.

Én értelmesnek számítok a mai világban csupán azért a tényért, hogy képes vagyok önálló gondolkodásra. És ahogy észre veszem ez nem értelem hanem erkölcsi nézetek kérdése.

Ha én elítélem vagy ő engem, akkor már nincs közös jövőnk, nem igaz?

No meg nem mindegy az sem, hogy 1-2 vagy éveken keresztül minden héten más.

Persze akinek van hozzá gusztusa az lehet épp magához valót talál, aki vagy megcsalja vagy nem, a kettő szerintem nem függ össze.

2014. aug. 9. 15:41
 29/29 anonim ***** válasza:

"Aki csinálta, az vállalja és a negatív megítélést is ha valakiknek ez nem tetszik."

Én például vállalom, ha van olyan ember, aki elítél a fiatalabb kori, egy-két alkalmi kapcsolatom miatt, csak ők meg fogadják el, hogy én meg emiatt a gondolkozásuk miatt ítélem el őket mélységesen és ennyi. Hála Istennek nem kötelező olyat választanunk, aki iránt így érzünk.

De a kérdésre mégiscsak azt tudom válaszolni, hogy én soha nem tapasztaltam, hogy emiatt nem kellettem volna komolyan a férfiaknak és mivel többségükben értelmes, intelligens, komoly férfiakat ismerek, már főképp a felnőtt korosztályból, ezért merem állítani, hogy a többségük nem ítéli el ezért a nőket. Nem mondom, hogy a világon senki, természetesen lehetnek kivételek.

Az megint egy más téma, ha valakinek ez nem egy múló időszaka volt, hanem általában az az életstílusa, hogy egyik ágyból ki, a másikba be. De a kérdésben az szerepel, hogy " anno 15-18 éves korom közt volt pár részeg egyéjszakás kalandom".

2014. aug. 9. 18:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!