Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek sok egyéjszakás kalandja volt, majd nem fog kelleni komolyan a férfiaknak? Ez csak szerintem hülyeség?
Nem semmi a kérdés, nameg a válaszok sem... :-)
qrvából lesz a legjobb feleség... :-)
...egyik haverom megtoldotta ezt a kijelentést azzal, hogy: "...és feleségből lesz a legjobb qrva"... :-)
Ergó? Minden nő egy qrva! :-)
...csak van aki talpraesetten meg tudja magyarázni, hogy miért... :-)
Aztán ha hazamész arra hogy a feleséged keményen kamatyol a kutyaidomárral akkor ki lesz a hülye, hmm, 12?
Az emberek nem változnak meg a szöges ellentétükre mert te ebbe nagyon akarsz hinni. Aki felelőtlen, szétszórt, könnyűvérű, az maximum megtanulja hogy hogy kell kordába tartania magát, de attól még ugyanaz az ember marad.
Szerintem a qrvaság nem évül el... Nem olyan, mint ha most ellopnál valamit egy boltból és 10 év múlva már senkit sem érdekel.
És a sok ri banc azzal védekezik, hogy "intelligens embert ez nem érdekel". Tehát aki erkölcsösebb, vagy legalább normális nőt akar, az hülye?
Vagy vállalni kell a felelősséget azokért, amiket tett az illető?
Mert akkor ennyiből mindenki mindenkivel dugjon, mint az állatok, mert később már nem zavarja az embereket?
Milyen gondolkodás ez már?
Vicces ahogy a sok ribizli mentegeti magát mindenféle mondvacsinált ürüggyel! :D
Ennyi erővel mindenki hülyesége, bűne "elévülhetne" mert akkor hülye volt.
Attól függetlenül, hogy van aki nem szól érte, róla még ugyanúgy zavarhatja, hogy a fél város átment rajtatok előtte. Persze most tudom ez a "divat". (És mielőtt jönne a, a fordítottját is ugyanígy gondolom.)
Amúgy meg ha a kanotok prostizott volna akkor biztos, hogy szóvá tennétek, ugye?
"Valóban szükséged van falusi, iskolázatlan emberek véleményére, akik még sosem voltak nővel? Vagy sosem voltak egyetemi buliban? Mert én is egyetértek a 10-essel, hogy nem kell neked az ő véleményüktől függővé tenni a saját önértékelésed:)"
A faluban intelligensebb emberek élnek akik nem basznak fűvel-fával mint a városi koszprolik akik nem tudnak az állatias ösztöneiken uralkodni. :)
És amúgy miért is számítana a ribizlik véleménye jobban?
Nem szartok rózsillatút, és nem is vagytok különbek másoktól azzal, hogy elsőre hanyattvágjátok magatokat, mert látva téged más sem megy. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!