Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy állítsam le ezt a lúzer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy állítsam le ezt a lúzer kis p*cst?

Figyelt kérdés
szóval az itt a lényeg h szeretem az exem nagyon még és szoktunk beszélgetni. és ez a kis takonypóc fel akar jelenteni h zaklatom a csaját. kutakodik utánam meg minden. hogy rontsam el ennek a kis féregnek a kedvét?
2010. jan. 12. 20:14
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
73%
ha bunkón bánt veled, szakítottál vele, akkor miért hajtasz megint rá?!
2010. jan. 12. 21:18
 12/24 A kérdező kommentje:
nem én szakítottam ő szakított! hát mert még mindig szeretem. ettől függetlenül.
2010. jan. 12. 21:20
 13/24 anonim ***** válasza:
78%
Hát te is egy lúzer kis p*cs lehetsz...
2010. jan. 12. 22:29
 14/24 A kérdező kommentje:
abból a szempontból valóban van alapja ennek a kijelentésnek, hogy nem tudtam magam túltenni rajta. sajnos.
2010. jan. 12. 22:30
 15/24 anonim ***** válasza:
93%
A csajnak gyorsan döntenie kellene hogy kivel akar lenni, veled vagy a mostani barátjával. Elég kinos lenne ha ugy smárolnád le hogy pl elötte 1órával a mostani barátjával orálozott. De te tudod!!!
2010. jan. 12. 23:58
 16/24 anonim ***** válasza:
95%

lúzer?

p*cs?

takonypóc?

féreg?

Miért lenne az?mert szereti a barátnőjét és nem akarja elveszíteni,itt az egyetlen lúzerp*cstakonypócféreg TE VAGY;)

2010. jan. 14. 11:02
 17/24 anonim ***** válasza:
95%
Ahogy elnézem, itt tényleg TE vagy a féreg, TE bántál rosszul a csajoddal, aki ezért elhagyott, TE zaklatod még mindig, és TÉGED kéne leállítani. Epic fail.
2010. jan. 14. 11:12
 18/24 anonim ***** válasza:
91%
Ha szakított veled, akkor azt viseld úgy mint egy férfi, különben te leszel a lúzer p*cs. Azt mondta, vége, akkor vége. Van már másik kapcsolata, és az új pasi részéről teljesen érthető viselkedés, hogy nem tetszik neki a te jelenléted. Hasonló helyzetben téged nem zavarna? Ha a szakításotok előtt a barátnődet állandóan betalálta volna a volt pasija, akkor téged az nem zavart volna? Nem csodálom, hogy szakított veled, ilyen gondolkodással hát...
2010. jan. 14. 11:16
 19/24 anonim ***** válasza:
32%

Hehh..szappanopera csapó 321... :)

Hallod, a csaj barátja helyébe én szájba csapdosnálak téged is , meg a csajt is.. ;) Vígan lehetnék a nevető 3.ik..

Lehet lepontozni.. =)

2010. jan. 14. 12:31
 20/24 anonim ***** válasza:
11%
Én amondó vagyok, hogy szerelemben és háborúban mindent szabad . :)
2010. jan. 14. 13:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!