Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha fegyvermanias vagyok lany letemre? Katonai
iskolaba fogok jarni. Ez nagyon elriasztja a fiukat?
11/20 A kérdező kommentje:
Epp ez az h nem igazan talalkoztam meg olyan fiuval akinek be jo az h szeretem a fegyvereket a focit a horgaszas stb. Pedig alapjaraton lanyos lany vagyok szeretek sminkelni oltozkodni stb.
15 vagy, majd fogsz találkozni.
2014. aug. 7. 23:46
Azt bírni is kell.Főleg mert a katonaságban nem leszel ember,ott ilyen nincs,csak egy beprogramozott babú aki felhasználható,és feláldozható.Egy legális gyilkos leszel semmi több.És ne vegye be senki a haza védelme sz arságot,meg hogy ez mennyire jó,mert csak egy beáldozható gyalog leszel,kinek minden parancsot teljesíteni-e kell.Ha azt mondják öld meg anyádat,neked meg kell tenned.
2014. aug. 7. 23:47
14/20 A kérdező kommentje:
Tudodmmrudom az A4 Magnum nem nagy fegyver de olyan kis edes es azzal is lehet olni olyan kis noi fegyo jobb lett volna ha az ak47-et mondom?
15/20 A kérdező kommentje:
Kedves 13as katona vagy vagy esetleg van katona rokonod? Tudom ezzel jar a folog nekunk van a csaladban olyan aki megjarta koszovot es a dednagypapam meg a masodik vh.-t de nekem ket paja van ami terszik a katonasag es a masik az a nyomozoi paja mert van logikam is rendesen es gyorsan tanulok
Küldj egy képet magadról. Akkor ha látjuk (vagy privátba Látom) akkor kinézte alapján is tudunk gondolkodni. Én nem vagyok mániás de szeretem a fegyvereket,késeket. A fiókomban van egy vipera,két boxgyürű három lánc négy kés.És várom a betörőt.
2014. aug. 8. 15:13
17/20 anonim válasza:
Nekem kifejezetten tetszik az ha egy lány kezében fegyver van. 15/F
2014. aug. 8. 21:25
13-as vagyok.Hova tűnt innen a kommentem????!!!!!!!
2014. aug. 9. 09:30
Én is fegyvermániás voltam kisfiu koromban, de már nagyjából elmúlt. De pl egy szép pisztoly mondjuk egy vésnök által díszített walther ppk igazán mutatós a vitrinben. De már nem használnám, békeszerető lettem.
2014. aug. 10. 19:50
de nekem ket paja van ami terszik a katonasag es a masik az a nyomozoi paja mert van logikam is rendesen es gyorsan tanulok.... Kizart dolog, hogy rendesen tanulsz, mert a helyesirasod egbekialtoan SZAR!
De hogy a kerdesre is valaszoljak: Gyerek vagy meg. Lesz meg ezer dolog ami megtettszik es ami vonzani fog. 15 evesen en metrovezeto akartam lenni meg autoszerelo (lany letemre), aztan 20as eveimben megjott az eszem ;) Szoval raersz meg a nyomozoi/katonai paLYaval.
En is fegyvermanias vagyok, csak en nalad annyival elonyosebb helyzetben, hogy kulfoldon elek es van is fegyverem es rendszeresen jarok loterre hasznalni. Amikor a loteren vagyunk akkor kb. 60-40% aranyban vannak a ferfiak/nok, szoval egyaltalan nem olyan kulonleges dolog, ha egy lany vonzodik a fegyverekhez.
2014. aug. 13. 00:20
Kapcsolódó kérdések: