Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudna segíteni valaki? Reménytelenül szerelmes vagyok. Mit tegyek?
Már nyár eleje óta tetszik egy fiú. Ő 19 éves, én 15. A legnagyobb probléma, hogy van barátnője. Ráadásul azóta akart járni velem egy 17, és kettő 19 éves srác. Nagyon lelkiismeret furdalásom volt ezmiatt, de kikosaraztam őket. Úgy éreztem és még most is úgy érzem, hogy csak őt szeretem. A legrosszabb az egészben, hogy nem is ismer engem. egy gimibe járunk ugyan, és egy városban is lakunk, de igazából köszönni sem szokott. Ennek ellenére akkor is nagyon szeretem, szerelmes vagyok belé. még akkor is szerelmes lennék belé, ha csak fél lába lenne, vagy bármi ilyesmi. tudom, hogy ez nagyon gáz, és nagyon szégyellem magam az miatt, hogy mindenáron csak őt akarom, és nem is mertem elmondani ezt még senkinek. nekem más nem is tetszik csak ő. abban szeretném a tanácsotokat kérni, hogy "szeressek ki" belőle. merthogy soha nem fogok összejönni vele :( olyanok tanácsát várom akik nem fognak lehurrogni, vagy ilyesmi mert tisztában vagyok vele, hogy egy hülye kis tinilány vagyok, de sajnos nem tudok ez ellen mit tenni...előre is köszi :)
15/L
dehogy gáz, tök aranyos vagy... tök jo hogy képes voltál kikosarazni 3 másikat azért mert őt szereted :) elfog múlni neaggódj, állitolag mindenkinek vannak ilyentájt beteljesületlen szerelme, nekem 13 és 16 éves korom közt tartott, soha nem lett belőle semmi. Temost "hülye kis tinilány" vagy énmeg akkor hülye kis tinifiu voltam, naés... igy szép... el fog mulni, de nem attól hogy azt akarod hogy elmuljon... attol nem fog... :)
20/f
:)SZia szerintem a legközelebbi Srác aki árni akar veled mondj neki egy igent és ő lehet elűzi belőled a kisördögöt:)
pápusz /18
jahh és lelkiismeret furdalásod ne legyen
jobb lesz ha a lelked most el dobod,mert később fájni fog:)
napápusz
Enni idősen én is voltam reménytelenül szerelmes egy pasiba, majd összejöttem egy másik sráccal "vigasztalásul" és elsöprő szerelem lett belőle, most lesz az esküvőnk májusban. :)
Ha belegondolok az nem is volt szerelem, csak fellángolás...
Egyébként gondolj bele, ha a srác barátnője helyében lennél, akkor neked hogy esne ha egy másik lány le akarná csapni a kezedről?! Szerintem nem esne jól...ezt tiszteletben kell tartani, még akkor is ha nagyon nehéz...
igazából nem próbáltam meg lecsapni a kezéről. egyáltalán semmilyen lépést nem mertem tenni az ügy érdekében, ennek ellenére lehet hogy tudja, hogy teteszik, mert egyszer eléggé leégtem, na mindegy ezt inkább el se mondom :)
köszönöm a válaszokat mindenkinek. kellemesen csalódtam, bele se mertem gondolni milyen válaszokat kapok majd és hát nem kaptam olyanokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!