Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Történt veled már olyan hogy akibe reménytelenül szerelmes voltál később összejöttél vele?
Figyelt kérdés
Nevet és kort is írjatok légyszives!2010. dec. 16. 09:08
2/9 anonim válasza:
igen.16 éves voltam.egy rövid időre összejöttünk.a mai napig gondolok rá,habár eltelt 16 év.nem is tudom miért lett vége.
3/9 anonim válasza:
Volt....koliban fősulin elsőben szerelmes voltam vkibe.harmadikban összejöttünk év végén,de aztán vége lett...
(most 28 vagyok,nevet nem írnék,ahhoz tul ritka a nevem...)
4/9 anonim válasza:
Sajnos nem. Lehetőség lett volna sok, de hát 14-15-16évesen nem veszi észre az ember:)
5/9 anonim válasza:
összejönni nem sikerült, de 14 évesen megszerettem egy leányzót, akkor még éretlen voltam ilyen dolgokhoz, nyilván. 21 évesen találtam meg A hálózat segitségével. Irtam neki, de elzavart. Fél évig szenvedtem utána.
6/9 anonim válasza:
nem volt még. egyszer voltam igy szerelmes, de a lányt nemérdekeltem.
21/f
8/9 anonim válasza:
volt.
József
Attila
Bálint
Ferenc
István
Kinga
Noémi
Zsófia
Orsolya
Krisztina
10,16,17,21,24,35,45,56,76,89,65,90,70,100,234,255,0
Fiú/Lány
(válaszd ki te :P)
9/9 anonim válasza:
két és fél év után hét hónapig külön voltunk egy éve megint együtt vagyunk ,a hét hónap alatt elég rendesen kiéltem magam .18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!