Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teherbe eshettem?
na ezt most olvastam csak
"Hát persze jó időben még a szomszédba is átvándorol."
xdddddd édes istenem :D :D
Jogos a félelme. Gondoljatok bele, Szúz Mária még csak nem is szex útján esett teherbe! :D
Ezek után bármi lehetséges! :D
Ezektől agylágyulást kapok, nem elég hogy ő ezt tegnap is megkérdezte, volt az a csaj aki 2-óránként kirakta,hogy miért írt rá egy olyan ember boldog szülinapot kívánni akit ő letiltott fb-on..
1x válaszoltam jó
2x jó..
De vagy 4x láttam.. Konkrétan arra használta a szülinapját, hogy egész nap itt rinyált, egy abszolúte senki ember miatt, akit ráadásul utál...
Kérdező,aki itt válaszol az segíteni akar Neked, és légyszíves se te se más ne kérdőjelezze meg ami normális válasz..
Te is láthatod %-ból, vagy milyen értelmes a válasz, hogy ki az aki viccelődik, bevallom sokszor jogosan, és ki az aki segít, a segítségeket leszel szíves elfogadni, és ésszel élni az életed...
Köszönjük, mindannyiunk nevében... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!