Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Loxe kérdése:

Teherbe eshettem?

Figyelt kérdés
Ne vegyetek viccnek! 16 eves vagyok es szuz.Par hete a baratomnal jartam. Csokoloztunk. O ram fekudt es elkezdett mozogni.Rajtam bugyi,rajta pedig alsonadrag volt.En rettentoen felek. Bugyin keresztul is atjohet az ondo? A baratom valtig allitja,hogy nem elvezett el,azt csak eszrevettem volna en is, nem ? S.O.S.

2014. aug. 7. 11:14
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
nem vagy terhes nyugiixd
2014. aug. 7. 11:15
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
TE 16 ÉVES VAGY ??? Hol voltál felvilágosító órán kislányom ?
 3/18 anonim ***** válasza:

Nem vagy az!

Meg csak észrevetted volna, ha g**citől tocsog a bugyid :D

4/18 anonim ***** válasza:
Titeket se világosítottak fől suliba,elég sz*r biza. Nyugi légy nem lesz gond... ennyitől nem.
2014. aug. 7. 11:18
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Újabb Szűz Mária. Egyre több ilyen van. Haladunk visszafelé a korban.

Na de, ha ennyit se tudsz a következőket javallom. Végy elő egy biológia tankönyvet. Ha megtudtad nyitni a gyk.hu-t, nyilván nem esik nehezedre gugli barátodat is olvasgatni. És ott vannak drága szüleid, hogy érdeklődj tőlük. Tessék.

A tanácsom pedig, ha ennyire tudatlan vagy, hanyagold a szex témát minden tekintetben!

2014. aug. 7. 11:19
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

ezt mar megkerdezted tegnap is.

tragikus, hogy 16 eves korodban ennyire fogalmad sincs rola, hogy hogyan mukodik a sajat tested.

tudod mit, tuti hogy terhes vagy, szolj anyukadnak hogy menjetek el nogyogyaszhoz. amit te ott kapni fogsz (meg anyukad, hogy nem vilagositott fel...), azt egy eletre megjegyzed.

2014. aug. 7. 11:19
 7/18 A kérdező kommentje:
Ma kellett volna megjonnie, de meg semmi. En nagyon felek
2014. aug. 7. 11:21
 8/18 anonim ***** válasza:

Jézusom. Ez ismerős régen én is ennyire fostam. Ezekre a hülye kérdéseimre kaptam olyan válaszokat hogy "Hát persze jó időben még a szomszédba is átvándorol." :D

Azóta meg már csináltuk megszakítással is és nem lett semmi baj.

Nyugi már, ne legyen neked is ilyen "terhességi üldözési mániád" mert úgy rohattul nem fogod élvezni a szexet. :D

Tuti hogy nem lehetsz terhes!

2014. aug. 7. 11:21
 9/18 anonim ***** válasza:
Hát, én bizony hallottam a szeplőtlen fogantatásról!
2014. aug. 7. 11:23
 10/18 anonim ***** válasza:
hát te biztos nem vagy terhes! :D nyugodj le
2014. aug. 7. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!