Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Teherbe eshettem ha utána...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teherbe eshettem ha utána 2nappal megjött de azóta 2hónap eltelt és nem jött meg?

Figyelt kérdés
A párommal 2hónapja szeretkeztünk de csak kivevéses módszerrel védekeztünk rá 2napra megjött a menzeszem de azóta semmi. Közben volt egy 5napos felfàzàsom. Van okom aggódni hogy teherbe eshettem?

2014. jan. 26. 22:38
 1/7 anonim ***** válasza:
Ne aggodj, csak terhes vagy. Sorry!
2014. jan. 26. 22:39
 2/7 anonim ***** válasza:
Irány a méhész!
2014. jan. 26. 22:40
 3/7 anonim ***** válasza:
50%

a magzat 10 nap alatt éri el és ágyazódik be a méhfalba. Tehát addigra vége a mesinek és új méhfal épült abba simán lehet hogy beágyazódik. A nő az aktus után 10-20 napra lett terhes. Nem azonnal. Amíg a zigóta levándorol a méhbe addig a szervezet nem veszi magát terhesnek mert 1001 dolog történhet addig.

De ugyanakkor a megfázás miatt is késhet. Ha nem akarsz kétségek közt élni vegyél egy tesztet.

2014. jan. 26. 22:41
 4/7 anonim ***** válasza:
Én ezt a módszert jónak találom (ha jól csinálja a fiú), de a helyedben mindenképp vennék most egy tesztet... Aztán lehet tényleg a megfázás, de szerintem holnap irány a patika, legalább megtudod mi van...
2014. jan. 26. 22:45
 5/7 anonim ***** válasza:
Emberek... Menstruáció előtt 2 nappal valószínűleg nincs petesejt a petevezetékben, ami megtermékenyülhetne... Szóval ha azóta nem voltatok együtt, vagy biztonságosabb módon védekeztetek, akkor nagyon-nagyon kicsi az esélye annak, hogy terhes legyél. Persze vegyél egy tesztet, biztos ami biztos. De orvoshoz mindenképp menjél el, mert ha felfáztál, azt ki kell kezelni, és amiatt is kimaradhatott. Meg akár fel is irathatsz egy fogamzásgátlót, akkor nem kell majd ezen stresszelni :)
2014. jan. 26. 23:16
 6/7 anonim ***** válasza:
nekem most jött meg pár napja előtte meg októberben..addig meg végig idegeskedtem, de a tesztek is negatívak lettek. Te vettél?
2014. jan. 27. 01:03
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, még nem vettem tesztet de holnap veszek és orvoshoz is elmegyek:)
2014. jan. 27. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!