Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kedvel?

Figyelt kérdés
Ha egy lány fél budapestet átutazza, kb 2ezer forintot költ és a kapcsolatát veszélyezteti a pasijával azért, hogy találkozzon velem, biztos kedvel? Kezdem ugy érezni hogy csak unalombol vagy sajnálatbol csinálja... Le is fekszik velem stb de nagyon ugy viselkedik mintha semmit nem érezne irántam. Szerintetek ilyen esetben biztos érez valamit irántam vagy van valami más oka annak hogy ilyeneket csinál?
2014. aug. 7. 01:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Unja, hogy mindig ő utazik, míg te vered magad
2014. aug. 7. 01:40
 2/13 October15 ***** válasza:
ja pl a szex.
2014. aug. 7. 01:40
 3/13 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak szimplán jó veled a szex, de nem érez semmit.
2014. aug. 7. 01:45
 4/13 A kérdező kommentje:

Első: ez biztos nem baj, mert csak nálam csinálhatjuk.

Második,harmadik: általában nem azért találkozunk hogy dugjunk az csak megtörténik. Sokat lelkizik velem, talán az számít.

2014. aug. 7. 02:00
 5/13 October15 ***** válasza:
jah és talán isten létezik.
2014. aug. 7. 02:01
 6/13 anonim ***** válasza:
Akkor a lelki szemetesládája vagy, aki néha meg is dugja. Nem kell ebbe többet gondolni...
2014. aug. 7. 02:04
 7/13 A kérdező kommentje:
Basszus arra várok hogy vigasztaljatok :DD az nem lehet véletlen hogy érez valamit?
2014. aug. 7. 02:14
 8/13 anonim ***** válasza:

Most hazudjak?

Akkor kamu lelkisimi következik:

A lány odavan érted, hisz a bizalmába fogadott, sőt még a bugyijába is bebocsájtást nyertél. Minden bizonnyal hamarosan otthagyja a pasiját érted és boldogan éltek majd. Legyél bizakodó és várj türelemmel.

Amúgy tartom, amit korábban írtam. Csak használ, mert megteheti veled.

2014. aug. 7. 02:19
 9/13 A kérdező kommentje:
De miért vagy ennyire biztos benne?
2014. aug. 7. 02:21
 10/13 A kérdező kommentje:
És mi ez hogy "mert megteheti velem"?? Nem vagyok egy papucs sem egy tipikus luzer sem.:D
2014. aug. 7. 02:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!