Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kedvel?

Figyelt kérdés
Tesómmal, Vele, a tesójával és anyukájával csináltunk egy tanfolyamot. A tanfolyamnak már vége. Sokáig (még az elején) úgy álltam hozzá, hogy csak barát. Alapvetően könnyebben barátkozok fiúkkal, mint lányokkal. Nem tudom, hogy mit érezhet. Mindig nagyon rendes és udvarias volt. De bárkivel (fiúval) ha beszéltem, mindig azt gondolta, legalábbis ezt mondta, hogy van köztünk valami. A tanfolyam után el kellett utaznom néhány hétre, de előre megbeszéltük, hogy emlékeztetni fogom, hogy a papírjaimat intézze el, és néhány nappal az intézkedés előtt írtam is neki. Akkor azt írta, hogy még jó, hogy emlékeztetem, de írjak még egyszer, nehogy elfelejtse. Amikor másodszor írtam, akkor azt írta vissza, hogy nem felejtette el. Mivel én ezt az egészet úgy vettem, hogy nem akar tőlem semmit, nem akartam egyáltalán ráakaszkodni, sőt, soha nem mutattam ki, hogy kedvelem, de ha belenézek a szemébe, én látok benne valamit! És a múltkor amikor rám mosolygott, az annyira őszinte volt! Ő 22 éves, én 17L. A tanfolyamon is egyszer-kétszer mintha figyelt volna, de nem vagyok benne biztos. Egyébként meg rengeteget beszélgettünk.
2014. jún. 18. 00:47
 1/2 A kérdező kommentje:
És lécci ne azt írjátok, hogy miért nem megyek oda és mondom meg neki, mert nagyon félek, hogy elutasít! És amúgy is, csak annyit akarok tudni, hogy kedvel-e vagy sem.
2014. jún. 18. 00:50
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem szimpatikus lehetsz neki. Segített is, sokat beszéltek stb. Én magamból kiindulva azzal nem beszélgetek sokat, akit nem kedvelek (nem feltétlen egyből úgy kedvelem, mint lányt, pusztán csak jó a társasága).

Szerintem beszélgessetek tovább, és el is hívhatod valami találkára, mondjuk egy fagyi vagy valami és közben is lehet beszélgetni. :)

2014. jún. 18. 00:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!