Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Első csókos sztorik? Ítok nekem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első csókos sztorik? Ítok nekem?

Figyelt kérdés
Kort és nemet is
2014. aug. 6. 22:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Tavaly nyáron Angliában voltam több hétig nyelviskolában, ott ismerkedtem meg egy spanyol fiúval. Napról napra egyre jobban éreztük magunkat, már mindenki cukkolt engem hogy bejövök neki (5-6-an jártunk össze). Egyik nap mindenkinek más dolga akadt, csak nekünk kettőnknek nem és akkor elhívott a "tengerparti moziba" (óriás kivetítő, és akárki leülhetett nézni). Elég kínos volt meg minden, egyikőnk se mert kb megmoccanni sem. Hazafele pedig ahol alapból elbúcsúztunk volna, azt mondta hogy van egy ajándéka számomra és megcsókolt :) fél évig voltunk még együtt távkapcsolatban, 1-2x találkoztunk, de a végére már nem vett komolyan... 16/L
2014. aug. 7. 00:12
 12/16 anonim ***** válasza:
bocsi, meglepetést akartam írni. "I have a surprise for you."
2014. aug. 7. 00:14
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszí a választ
2014. aug. 7. 10:29
 14/16 anonim ***** válasza:
4. Honapfordulonkon 13 voltam o 14 volt elso kapcsolat mindkettonknek.En mar beszeltem a baratnokkel haverokkal hogy-hogy mint zajlik egy ilyen dolog...es hat talalkoztunk mrgoleltuk egymast beultunk a moziba tel volt... neztuk a filmet nagyon izgultam es egyszer csak lekapott nagyon jo erzes volt es furcsa hogy erzem a szajat:)
2014. aug. 7. 22:31
 15/16 anonim válasza:
kb. 1 hónapja volt :D tanított deszkázni egy fiú és a harmadik alkalommal csal ültünk a padon a egyszer csak közelebb csúszott átkarol elkezdett simogatni aztán.. kb. 10-20 pszit kaptam majd megcsókolt :33 4-szer gec.i négyszer :DD bocsánat csak.. elkapott a hév :D
2014. aug. 7. 22:37
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
2014. aug. 7. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!