Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első csókos sztorik? Ítok nekem?
Egy srác régóta tetszett, egy társasággal buliztunk, és megkérdezte egy ilyen bulin, hogy mit szólnék, ha megcsókolna. Én mondtam, hogy nem lenne baj, ő meg otthagyott, hogy akkor jó. Mikor mentem haza, akkor meg elkapott, hogy várjak, és megcsókolt:)) 5 hónapig jártunk utána.
16L
Ha érdekel, írj rám és leírom priviben.
Előre csak annyit, hogy nagyon szenvedélyes volt.
29/F
Ok ird meg privátban
amugy köszi a válaszokat
tavaly nyaron egy kulfoldi sraccal. reszeg voltam, azt se tudom hogy nezett ki meg hogy hogy hivjak, egy szot se beszeltunk, csak valahogy osszekeveredtunk, es egyszer csak arra eszmeltem fel hogy a nyelve a szamban van...a srac alacsony volt, de azert egesz kellemesen csokolt, dehat nyilvan nem olyan a csok ha nem olyannal tortenik akit szeretsz.
vegig az jart a fejemben hogy 'basszus, en most smarolok' 'nem is nagy dolog' 'mikor lesz mar vege' vagy valami ilyesmi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!