Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Első csókos sztorik? Ítok nekem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első csókos sztorik? Ítok nekem?

Figyelt kérdés
Kort és nemet is
2014. aug. 6. 22:43
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
71%
Részeg voltam, másnap mondták haverjaim hogy egész este csókolóztam 1 csajjal.. Ez 3 éve volt.. Azóta sem tudom kivel oO
2014. aug. 6. 22:45
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Egy srác régóta tetszett, egy társasággal buliztunk, és megkérdezte egy ilyen bulin, hogy mit szólnék, ha megcsókolna. Én mondtam, hogy nem lenne baj, ő meg otthagyott, hogy akkor jó. Mikor mentem haza, akkor meg elkapott, hogy várjak, és megcsókolt:)) 5 hónapig jártunk utána.

16L

3/16 anonim ***** válasza:

Ha érdekel, írj rám és leírom priviben.

Előre csak annyit, hogy nagyon szenvedélyes volt.

29/F

4/16 A kérdező kommentje:

Ok ird meg privátban

amugy köszi a válaszokat

2014. aug. 6. 22:49
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb barátommal történt 14 évesen. Ovi óta ismertem (jó, konkrétan úgy mentem haza első nap az oviból, hogy "Anya! Az oviban minden gyerek buta, csak XY-nal szeretnék egy csoportba járni." Ő volt XY.) Egyik este nálunk volt és valami filmet néztünk a szobámban. Igazából olyan unalmas volt, hogy végig dumáltuk a felét. A másik felét pedig végig csókolóztuk... ;) Azóta pedig a menyasszonya vagyok :) 23/N
2014. aug. 6. 22:52
 6/16 A kérdező kommentje:
Szép történet :-) köszi a választ
2014. aug. 6. 22:54
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Az első barátommal történt a dolog nekem az volt a legelső neki nem. Becsengetett hozzánk hogy elhívjon sétálni (akkor még nem jártunk) és hirtelen lekapott aztán azzal mentegetőzött hogy annyira megörült mikor meglátott hogy nem bírta magát visszafogni :)
2014. aug. 6. 22:57
 8/16 A kérdező kommentje:
Köszi a választ
2014. aug. 6. 23:09
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

tavaly nyaron egy kulfoldi sraccal. reszeg voltam, azt se tudom hogy nezett ki meg hogy hogy hivjak, egy szot se beszeltunk, csak valahogy osszekeveredtunk, es egyszer csak arra eszmeltem fel hogy a nyelve a szamban van...a srac alacsony volt, de azert egesz kellemesen csokolt, dehat nyilvan nem olyan a csok ha nem olyannal tortenik akit szeretsz.

vegig az jart a fejemben hogy 'basszus, en most smarolok' 'nem is nagy dolog' 'mikor lesz mar vege' vagy valami ilyesmi :D

2014. aug. 6. 23:20
 10/16 A kérdező kommentje:
Köszh a választ :-)
2014. aug. 6. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!