Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsô csókos storykaaaaat!?
Arra vagyok kíváncsi hogy:
- hány évesen?
- hol?
- milyen volt?
- emlékezetes volt?
- azzal akivel szeretted volna?
- leírnátok az egész storyt??:):D

15 évesen, szilveszteri házibuliban, részegen. Egy sráccal aki tetszett, bár tudtam, hogy nem lesz semmi vele. Kiábrándító volt, mert borzasztóan csókolt. :)
Kimentünk levegőzni a kertbe majd nekem esett és a kerítésnek nyomott. Izgi volt amúgy, csak kár hogy rosszul csókolt. :D

17 évesen, hétköznapi sztori kb. :)
Hazakísért és a ház előtt megcsókolt, vagy jobban fogalmazva bekapott mert akkora szája volt :) de összességében élvezetes volt.
27L

Volt egy lány, akivel itt az oldalon ismerkedtem meg.Beszéltünk egy ideig, képcsere meg minden volt, aztán egyszer megbeszéltünk egy találkát, de mivel Pesten lakott, így felmentem hozzá.Elindult a randi, beszélgettünk, jól éreztük magunkat, aztán úgy volt, hogy a teaház után kimentünk az egyik közeli parkba, ahol leültünk a parkban egy padra és ő úgy ült le, hogy az én ölembe, csak úgy, hogy velem szemben ült, aztán így néztünk egymás szemébe, majd megcsókoltam.IGAZÁBÓL NEM.
Elindult a randi, 15 perc múlva közölte hogy alacsony és ronda vagyok, majd pedig lelépett.

- 16
- este buszmegállóban, miután hazakísért edzésről
- nagyon jó, meglepődtem, milyen jó
- igen, mert magasabb nálam, úgyhogy fel kellett emelnem a fejem, és 1 copfban volt a haj, és felakadtam a kerítésre :D
- igen, már vártam, én voltam "az új csaj", ugye többen megkörnyékeztek, és már attól pillangók voltak a gyomromban, hogy egyszer együtt mentünk egy ideig, aztán legközelebb hazakísért, ez ment vagy 2 hétig, úgyhogy már ideje volt... de így pont jó volt :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!