Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsô csókos storykaaaaat!?
Arra vagyok kíváncsi hogy:
- hány évesen?
- hol?
- milyen volt?
- emlékezetes volt?
- azzal akivel szeretted volna?
- leírnátok az egész storyt??:):D
-12 évesen
-Művelődési központ ajtajában
-nyelves,és kicsit undorító
-igen,emlékezetes volt
-hát így visszagondolva jobb lett volna ha a mostani barátommal történik az első
hát ennyi:D
-én 14 csaj 17
-haveromnál
-jó :3 bár nagyrészt harapdálás és nyakszívogatás volt :$ de vagy fél órán keresztül :D
-eléggé mivel még 4-5 nap után is látszott ahogy ki volt szívva a nyakam xd
-igen azzal akivel szerettem volna mivel aztán össze is jöttünk ^^
egész story: Átmentünk haveromhoz piálni kb 10en (a csaj haverom nővére) de semmi kedvem nem volt inni. Ültem az ágyon és néztem őket aztán leült mellém Kitti és beszélgettünk, utánna átmentünk a szobájába filmezni. (mind ketten emok voltunk akkor még xĐĐ és nekem már régóta bejött :3) Elkezdtük nézni az átkot aztán kb 10 perc múlva ráfeküdt a mellkasomra és elkezdte símogatni a nyakam. Haveromék eléggé részegek voltak és valamit felborítottak már nem emlékszek mit. xd Kitti kiment megnézni hogy mit csinálnak. Mikor visszajött ráült a hasamra közelhajolt és megcsókoltuk egymást ^^Röviden ennyi a nagy story :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!