Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elfelejtsem vagy mi legyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elfelejtsem vagy mi legyen?

Figyelt kérdés
Nagyon szerelmes vagyok egy srácba tudja is meg minden össze akarnánk jönni de nem tudunk az exem miatt mert haverja és az exem állítólag még szeret pedig már 1 éve szakítottunk és nem akarja elveszíteni a haverját egy lány miatt sem... de nekem így nagyon nem jó egy faluban lakunk mind a 3-an és így is titokba mer megcsókolni de titokban meg már járni nem akar...rajta sem lehet elmenni h mondjam el neki h ez nekem így nem jo h rendesen meg is értse?? Mert nem akarom elveszíteni... de sztem reménytelen az egész.. :(((
2014. aug. 6. 21:58
 1/3 anonim válasza:
lehet attól fél, hogy így elveszíti a barátját. vagy fél, hogy rászáll és megvereti. ez is lehet. de a barátság elvesztése az rossz dolog tényleg. akkor együtt lennétek, de senkinek sem tudná mesélni, hogy milyen jó veled, mert nem lenne barátja. ha meg maradna, az exed hallgathatja majd, hogy milyen jó neki veled. az meg szintén nagyon rossz lehet.
2014. aug. 6. 22:04
 2/3 A kérdező kommentje:
de ha ha rendes barátok lennének nem csinálna ebből ügyet az exem... meg van neki több haverja is
2014. aug. 6. 22:16
 3/3 anonim válasza:
ez így van, de most képzeld el, hogy pl a legjobb barátnőd, aki már szinte a testvéred, annyira jó barátnőd, akire bármikor támaszkodhatsz, na és a volt pasija, akit még mindig szeret, az veled kavarna. te is hülyén éreznéd magad, a barátnődnek meg milyen rossz lenne ha összejönnétek. :\ a fiúknál ez a barátság dolog nagyon erős dolog, nem áldozzák fel egy lány miatt. kérdezd meg a srácot, hogy igazán szeret-e. ha igen, akkor felvállalja és jártok. :)
2014. aug. 6. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!