Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elítélendő, h fiatal koromhoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elítélendő, h fiatal koromhoz képest sok pasival voltam? Szeretnék egy kapcsolatot de nem megy.

Figyelt kérdés

22 éves vagyok és már 18 pasival feküdtem le. Nem azt mondom,h vadásztam csak a komoly kapcsolataim végét így tudtam megemészteni de utólag meg lelkiismeret furdalásom van.

Próbálok ismerkedni/ randevúzni de valahogy nem megy.

Akivel meg hamar lefekszem nem gondolom vele komolyan a dolgokat szóval az is felejtős.

Egy ideig cölibátust is fogadtam,h ne essek át a ló túloldalán.. szóval nem tudom mit kellene tennem..

válaszokat előre is köszi

2014. aug. 6. 21:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Egyrészt ne kérdezz másokat, hogy mi a véleménye erről.

A legtöbben képtelen végiggondolni, inkább rávág egy ítéletet és részéről el van intézve.

olyan szűzies életet meg úgy sem tudsz élni, hogy ne legyen valaki aki kövez mert bűnös vagy.

Az ilyenről egyébként mindig a Brian életéből a kövezős jelent ugrik be :D Mindegy miért, csak lehessen kövezni (riba--cozni)

A kapcsolat építés képtelensége viszont belső zavar. (ennek is lehet tünete a partnerek fogyasztása, de a leírtak alapján nem erről van szó)

Én amondó vagyok, hogy többet kéne esetleg társaságba járni, és nyitottabb szemmel. Még az is lehet, hogy a párod ott van melletted, csak nem veszed észre, mert szerinted most esélytelen nálad :)

Közhely, és lerágott csont, de az igazán rendes srácokat tényleg túl sokszor nem veszitek észre...

2014. aug. 6. 21:43
 12/18 anonim ***** válasza:
38%

nem sok, nekem is ennyi volt annyi idős koromban, aztán egy darabig volt komoly kapcsolatom, de azóta megint megy a bugi:)

Komoly kapcsolataimat sosem zavarta, mert egy intelligens ember tudja, hogy egy nőnek is joga van ahhoz, hogy úgy éljen, ahogy csak akar:) Bár én mindig olyan fiúkkal ismerkedem meg, akik úgy élnek, ahogy én, mert hasonlít a társadalmi, képzettségi hátterünk, életutunk.

engem senki sem ítélt el sosem emiatt, azzal ne foglalkozz, hogy esetleg ezen az oldalon mit mondanak rád a 8 éves nyári szünetes kis srácok:)

2014. aug. 6. 21:44
 13/18 anonim válasza:

A másodiknak és a kérdezőnek is!

Amikor csajozok nem azt nézem, hogy az "áldozatom" hány sráccal lett már közeli viszonyban... Nem is érdekel, max. tudni fogom, hogy maradandót alkothat nekem az ágyban... :)

Két féle ismerkedés létezik. Tartós kapcsolati céllal, vagy egyéjszakás...

Tartósnál nem egy szinte mindent mutató ruhát kell választani, és nem Bárány Attila (clubbok) estjén kell keresni a nagy Ő-t...

Ha ennyi srác összejött nektek, akkor gondolom szépek is lehettek... :)

Ezzel annyi a bibi, hogy a nem bicepsz bajnokok, szerelmet kereső, kedves, törődő srácok nem mernek kezdeményezni, hiába csorgatjuk a nyálunk, így valahogy nektek kéne kezdeni valamit, ha szerelmet kerestek... :)

Pl. nem tudom hány jó csajt láttam már, bárhol és egyhez sem mentem oda jóformán, de ha egy jött volna oda hozzám, egyből más lett volna a helyzet... ;)

Ui. inkább szexeljetek szerelmi bánatotokban, mint hogy zabáljatok, koplaljatok, ereiteket felvágjátok... :)

2014. aug. 6. 21:50
 14/18 A kérdező kommentje:

A pasik nem ítélnek el sőt valaki örül neki,h ennyit "tapasztaltam". Engem az zavar a legjobban,h a környezeteben élők és a barátaim skatulyáznak be.

Sokszor pezseg a vérem és élvezem is az életet de mindig van egy de.

Nem szoktam elmondani a pasi jelölteimnek ,h hány pasival kavartam.. szerintem az én korosztályom amúgy sem akarna komoly kapcsolatot..

2014. aug. 6. 22:05
 15/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2014. aug. 6. 22:12
 16/18 anonim válasza:

Dehogy nem akarunk mi rendes kapcsolatot...

Ha más nem, én vagyok az élő példa!

3 nővel voltam, egy egyéjszakás volt... Nem azt mondom, hogy nem kívánok meg több lányt, de ha lenne valaki akibe szerelmes lennék, akkor nem kéne más... :)

Az meg már az én perverzióm, hogy milyen lenne két-három lánnyal, kikötözve, stb. :D

Most őszintén! Van két férfi közt olyan nagy különbség, mint a Német és a Magyar fociválogatott között? Akkor miért nem lenne elég egy srác, hamar "benevelnéd", és ha olyan élvezné is... :D

2014. aug. 6. 22:19
 17/18 A kérdező kommentje:
Ha lenne vkim nem csalnám meg és kiélném vele különféle vágyaimat de ahhoz olyan partner is kell. Meg nem vagyok egy könnyű esett. Meg sajna akitől én akarok komolyabbat az most nem akarok kapcsolatot de szeretők lehetünk.. ez az (Y)
2014. aug. 7. 00:02
 18/18 anonim ***** válasza:

Még pár év, és az a szám csak nőni fog.

Valakit zavar, valakit nem. Neked olyan "társat" kell találni, akit nem zavar.

2014. aug. 8. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!