Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő, h fiatal koromhoz képest sok pasival voltam? Szeretnék egy kapcsolatot de nem megy.
22 éves vagyok és már 18 pasival feküdtem le. Nem azt mondom,h vadásztam csak a komoly kapcsolataim végét így tudtam megemészteni de utólag meg lelkiismeret furdalásom van.
Próbálok ismerkedni/ randevúzni de valahogy nem megy.
Akivel meg hamar lefekszem nem gondolom vele komolyan a dolgokat szóval az is felejtős.
Egy ideig cölibátust is fogadtam,h ne essek át a ló túloldalán.. szóval nem tudom mit kellene tennem..
válaszokat előre is köszi
Én 18L és a számom 9. Ebből sok azért volt, mert szerelmes voltam egy fiúba aki nem viszonozta, de lefeküdni lefeküdtünk és így próbáltam elfelejteni... Meg is kaptam még a legjobb barátnőimtől is a k***a jelzőt.
Sajnos ez ilyen, de ne tagadj meg magadtól semmit. Viszont nem teljesen értem a problémát, miért nem megy, hogy kapcsolatod legyen?
Azért nem megy mert az lebeg a szemem előtt,h de jó még egy aki... és még hol a vége? Ezért nem merek nyitni nagyon.. és már nem tudom,h mikor gondolja egy pasi komolyan..
Volt egy srác akivel randevúztam. 3. randinál volt az első csók. A 7.nél a szex és aztán még voltunk 2x-3x és közölte,h köszi jó volt de ennyi volt. Ilyenkor mi van?????
Kit érdekel? Te életed és a te lelkiismereted. Neked kell vele együtt élni.
Amúgy ne csodálkozz, átjáróház vagy!
ha tudnád az átlagot.. 16 éves koromban vesztettem el.
Azóta volt 4 kapcsolatom... 2db 2 éves , 1 féléves és egy 3 hónapos.
2-es vagyok, ne hallgass a sok negatív kommentre, hogy összetiporjanak!
Mindenki maga úgy éli meg a dolgokat, ahogy tudja, és annyi fiúval van együtt akivel akar. Bezzeg, ha fiú lennél kapnád a pacsi kommenteket...
Nyilván jobban szeretsz őszinte lenni, de szerintem ne áruld el nekik a számot az elején, és nem fognak tárgynak tekinteni. Ha pedig magad miatt nem megy, akkor meg kell valahogy barátkoznod vele :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!