Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiatal lányok és érettebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal lányok és érettebb hölgyek létesítenétek-e kapcsolatot olyan férfival, aki régi rock, blues és jazz zenéket hallgat, irodalomrajongó és beat költészet imádó?

Figyelt kérdés
Az ilyen férfitól szerintem félni kell, mivel ki tudja mi rejtőzik neki belül.
2014. júl. 13. 23:13
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Szóval ehhez a döntésedhez a mi tanácsunk kell?Na ez a komoly.Szerintem ha érdekel a férfi létesítsél,csak ne egy életre.Amúgy,ha éppen könnyedebb korszakodat éled,lehet ideális lesz...
2014. júl. 13. 23:15
 2/19 anonim ***** válasza:

Mi a baj a jazzel,a rockkal,meg a bluessal?Az irodalom sokszor furcsa,a beat is érdekes,de ez nem tesz ki egy személyiséget...

...mert akik ott voltak a Woodstockon,azok mind drogosok?Vagy ezt hogy kell elképzelni?

2014. júl. 13. 23:18
 3/19 anonim ***** válasza:
Régen rossz, ha egy kapcsolatot csak ennyi határoz meg... Pláne, ha ezt másoknak kell kitalálni az érintettek helyett.
2014. júl. 13. 23:18
 4/19 anonim ***** válasza:
Mire gondolsz mi rejtőzik belül?! És a felsoroltak közül melyikből következtetsz rá?!
2014. júl. 13. 23:19
 5/19 A kérdező kommentje:
Miért furcsa az irodalom és a beat? Mire gondolok? Sajnos a rockzene a szabadsággal együtt behozta a drogot is. De vajon mindenki drogos volt-e aki hippi és Woodstock népe?
2014. júl. 13. 23:25
 6/19 anonim ***** válasza:
Nem, mert nem szeretem ezeket a zenéket, és az irodalom is távol áll tőlem. Nem akarnám ezeket hallgatni, mikor otthon vagyunk, és nem tudnék vele ezekről beszéni, amik neki fontosak.
2014. júl. 13. 23:26
 7/19 anonim ***** válasza:
Létesítsél,mindent ki kell próbálni.Ha ezen műfajok rajongója,akkor szabadság lesz elvileg a kapcsolaton belül.Mitől aggódsz?A szomszédoktól?
2014. júl. 13. 23:27
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
nem ez számítana, hanem, hogy pszichopata-e, normális vagy intelligens.
2014. júl. 13. 23:27
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván, aki szeret egy zenei irányzatot, az máris drogos. Gratulálok a logikádhoz...
2014. júl. 13. 23:30
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

40 éves vagyok. Én szeretem a régi rock, blues és jazz zenéket, olvasok irodalmat is, bár nem imádom de elvagyok a beat költészettel is.

Soha életemben nem drogoztam, sőt nem dohányoztam, és soha nem ittam sört. Még a pálinka ízét sem ismerem.

Szerinted tőlem félni kell???

2014. júl. 13. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!