Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Terhes lehetek? Valaki segítsen!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhes lehetek? Valaki segítsen!

Figyelt kérdés
2 és fél hete feküdtünk le a párommal. Nem használtunk gumit, viszont alig 2-3percet szexeltünk. Nem élvezett el. Nemrég szóbajött a dolog, mondta is, hogy tőle nem lehetek terhes.. Szúrt egy picit a petefészkem, a melleim érzékenyek. A napokban kéne megjönnie, de nagyon félek,hogy terhes vagyok. A hasam picit fel volt puffadva és alig tudok enni,mrrt ez zavar. Mit csináljak? :( Terhes lehetek?

2014. aug. 6. 11:13
 1/9 anonim ***** válasza:
előváladék is tartalmazhat spermát szóval nem lehetettlen a dolog de alacsony az esélye ..
2014. aug. 6. 11:17
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Imádom a "nem védekeztünk" (mert ugye minek), és "csak pár percet d*gtunk, lehetek terhes"? kérdéseket.

De tudod, aki buta, az megérdemli, hogy féljen. Majd legközelebb felhúzzátok azt a nyomorult kotont. Már ha nem csúszik be baba addig.

2014. aug. 6. 11:17
 3/9 anonim ***** válasza:
lehetni lehetsz, de sztem kevés az esélye, de a legjobb amit tehetsz /a hülyer1bancok ide írják ezeket pedig nagyon egyszerű a válasz/ gondolkodj egy kicsit kedves, honnan a rákból tudjuk hogy az vagy e? annyira se tudhatjuk mint te magad... omg -.- , ne is légy anya, menj el és vegyél egy pár terhességi tesztet/kb 3 om elég de más fajtát/ és ha valamelyik pozítív akkor terhes vagy... ennyi mi ebben a bonyolult nem értem :D
2014. aug. 6. 11:18
 4/9 anonim ***** válasza:
másik hogy menj el abortuszra
2014. aug. 6. 11:21
 5/9 anonim ***** válasza:

Az idegességtől pms-től vagy ilyen attól duzzadnak a mellek, puffadsz, néha hánysz is, hőemelkedés,petefészek fájás, hát és térd fájás, hiszti, gáz kérdések a gyakorin, tök normális..

Ha ezek után nem jön meg, akkor doki, de lemerném fogadni, hogy erről van szó...

Mert nekem ezek havi szintű jelenségek a menstruáció előtt, és én nem vagyok terhes... :))

2014. aug. 6. 11:22
 6/9 anonim ***** válasza:

Erről jut eszembe egy vicc:

-Miért jó terhes nővel d.ugni?

-Mert jó eséllyel kapsz egy sz.opást is!

2014. aug. 6. 11:24
 7/9 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek! :)
2014. aug. 6. 11:26
 8/9 anonim ***** válasza:
hidd el nem vagy az nyugi
2014. aug. 6. 12:03
 9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a biztatást! a negatív hozzászólásokat is! legközelebb odafigyelek :)
2014. aug. 6. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!