Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valaki segítsen! Vajon lehetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki segítsen! Vajon lehetek terhes?

Figyelt kérdés
2 hónapja szedem a Cypromix nemű tablettát, ez egy kombinált gyógyszer aminek fogamzásgátló mellékhatása van. A barátommal óvszerrel szoktunk védekezni de anno kb. másfél héttel illetve 5 nappal ezelőtt kipróbáltuk úgy is h nem húzta fel egyből a gumit ( egy nagyon kis ideig berakta simán,utána felhúzta a gumit és úgy csináltuk ( nem élvezett belém)) mellette szedem a gyógyszert , egy napot sem hagytam ki csak az a probléma hogy nem egy időben szedtem be, valamikor este 8 kor/ fél 9 kor vagy 10 ill. fél 11 , a betegtájékoztatóban az áll hogy ha 12 óra eltérés van, akkor csökken a fogamzásgátló hatás. Utoljára vasárnap vettem be a gyógyszert és azt írja hogy kb.:2-3 napra rá kell megjönnie a vérzésnek már csütörtök van és még nem jött meg tnap vagy tnap előtt kellett vna , nagyon félek.
2014. jún. 5. 12:35
 1/4 anonim ***** válasza:

2 hónapja szeded(már véd a gyógyszer,nincs peteérésed tőle)

nem élvezett beléd a barátod

nem számít, hogy 1-2órát csúsztál a tablettával,mert a legfontosabb inkább a napszak

Meg fog jönni a szünetmentes napokban,ne aggódj.

2014. jún. 5. 12:42
 2/4 anonim ***** válasza:

nekem 4 nap után jött meg de honaprol honapra tolodott 5re, aztán vissza 4 nap...

terhes nem vagy az ki van zárva

volt h este elfeledtem bevenni, és reggel potoltam nem lettem terhes, pedig többször megtõrtént

olyan is volt h kettőt vettem be egyszerre

2014. jún. 5. 12:56
 3/4 A kérdező kommentje:
csak attól félek h ez a kombinált tabletta nem vég úgy mint egy kifejezetten fogamzásgátlási célra előállított bogyó. ezt a gyógyszert pattanásos bőrre és fokozott szőrnövekedésre írják fel, nekem az orvosom azért írta fel mert össze vissza jött meg a menstruációm
2014. jún. 5. 12:57
 4/4 A kérdező kommentje:
azt még hozzá teszem h pár napja nagyon kívánós lettem .. pl hirtelen rám jön h édességet akarok enni, este pedig tnap hirtelen hányinger tört rám . már lehet bemagyarázom magamnak vagy nem tudom .. :(
2014. jún. 5. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!