Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek- e terhes? Yasminellát szedek és lehet hogy valamit rosszul csináltam! Segítsen valaki!
Figyelt kérdés
Yasminelle fogamzásgátló tablettát szedek egy hónapja. Most vagyok a tabi mentes hét 4. napján és még nem jelentkezett vérzés.Két oka lehet 1.:elég rendszertelen volt a vérzésem és mielőtt a tabit szedtem volt olyan hogy kétszer jött meg egy hónapban de az egyik ilyen barnás feketés valami volt ami kevesebb ideig tartott mint a piros vérzéses menstruáció.Na én egy ilyen fekete barnás vérzés első napjától szedem a tabit. 2. egyszer nem volt nálam a csomag és egy új csomagból vettem be két nap is két tablettát. Az második heti adagból kellett volna de én az új csomag első heti adagjából vettem be a szerdát és a csütörtököt. Akkor most legyen kedves válaszoljon nekem valaki??!2009. júl. 16. 10:04
1/5 anonim válasza:
ha minden tablettaban ugyanannyi hatoanyag van, mint pl. a mercilonnal, de sztem a yasminelle-nél is igy van, akkor nincs baj. esetleg voltal egyutt a baratoddal más védekezés nélkül?
2/5 A kérdező kommentje:
az első tabiszedési hét után együtt voltam vele végig!most miután nem szedem már nem voltunk együtt.
2009. júl. 16. 10:40
3/5 anonim válasza:
valószínűleg semmi gond. de nem lehetsz túl tájékozott a kérdésben ha azt sem tudod hogy a gyógyszer amit szedsz egy vagy többfázisú-e. nem tűnt fel hogy a hét napjai vannak ráírva és ha ez így van akkor kell elkezdened amikor megjön, mindegy melyik nap is az? akkor nem ugyanannak kell lennie minden szemben? szerintem előbb kérdezz mint utólag.
4/5 anonim válasza:
előző voltam, azt elfelejtettem, hogy az első hónapban nem biztosan véd 100%osan mert ez egy nagyon alacsony hormonú gyógyszer. célszerűbb lett volna óvszert is használni, pláne, hogy nem rendszeres a ciklusod. 2-3 hét múlva vegyél egy tesztet, nem vesztessz vele semmit.
5/5 anonim válasza:
ovszert csak a rendszertelen ciklus miatt kellett volna hasznalnod. a yasminelle az elő szemtől véd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!