Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen átlagos fiúként sok pénz szükséges ahhoz, hogy legyen barátnőm?
#6/9-es tévedsz :)
apámnak tényleg jól ment, most kicsit visszavett a lendületből, de erről ők nem tudnak...sem arról, hogy nekik jól ment, sem arról, hogy mi a helyzet vele...1 lány ismerte csak apámat, de ő már az előtt akart tőlem valamit mielőtt megismerte volna :) nem tudom pontosan mi volt ami megfogta őket bennem, mert semmi extra nincs bennem...átlagos kinézet, akkor még tanultam (mondjuk egyszerre linkeskedtem és komolyan vettem a sulit, tehát nem jártam be, de ha bementem simán megcsináltam a vizsgát), mondjuk már volt 2 szakmám...meg komoly céljaim...de annyira ezekről nem tudtak...annyira nagy dumás vicces gyerek sem vagyok, sokszor hülyültem, nem nagyon komolykodtam és ez tetszett nekik talán...de semmi márkás cuccom nem volt, nem nagyon igényeltem...nem a márka meg a pénz a fontos számomra...szóval biztos, hogy nem a pénz volt a döntő...
Ja, hogy te nem barátnőt keresel, hanem pénzéhes szajhákat. Igen, ahhoz sok pénz kell.
De ha netán tényleg barátnőt keresnél, az nem a pénzen fog múlni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!