Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fél év után lehet még jelenti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fél év után lehet még jelenti nemi erőszako úgy, hogy nem tudjuk ki volt?

Figyelt kérdés
Baràtnőm nem tett feljelentést, és nem is tervezi, de én szeretném, hàtha jobb lenne neki, mert még mindig sokat sìr, zàrkòzott, ha véletlenül úgy érek hozzà összerezzen, remeg, szintúgy, ha valaki kiabàl a közelében. Minden tőlem telhetőt megteszek, nekem is nehéz ezzel a titokkal élnem, csak nekem mondta el. Szex még nem vol, nem is siettetem. Meg szeretném győzni, hogy jelentse fel, de egyàltalàn lehetséges?
2014. aug. 5. 23:28
 1/7 anonim ***** válasza:

nyilván lehetséges.

ez azonban nehezebb eset, pszichológus kéne valószínűleg.

2014. aug. 5. 23:30
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha nem tudjátok ki volt,akkor szerintem felesleges.
 3/7 anonim ***** válasza:
5 év elvileg az elévülési ideje, úgyhogy lehet.
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Semmi értelme, ha már sok idő eltelt és azt se tudja ki volt, és tanuja sincs. Inkább menjetek el pszichológushoz hogy dolgozza fel.
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igen, de mivel nem tudjátok ki volt az elkövető, mintát, látleletet venni már nem tudnak, ezért sajnos valószínűleg nem lesz eredménye. Abba is gondolj bele, hogy többször kihallgathatják, ahol neki kell bizonyítania, hogy nem egyezett bele az aktusba, nem túl nőbarát a rendszer. Ha nincs bizonyíték, nem tudom, hogy fognak-e bármit is tenni.
2014. aug. 5. 23:31
 6/7 anonim válasza:
31 napig lehet utána már csak polgári úton és csak kártérítést de elég nehéz be bizonyítani...
2014. aug. 5. 23:35
 7/7 anonim ***** válasza:
...mi értelme lenne? Vizsgálattal már nem igazolható, hogy megtörtént az eset, és fogalmatok sincs, kit akartok elkapatni. Elég csekély az esélye, hogy a bűnös előkerül, ezt tudván én nem akarnám kitenni a barátnőmet annak, hogy újra és újra át kelljen élnie az esetet, hogy mesélje el kismilliószor minden apró részletét. Lehetségesnek egyébként lehetséges, de szerintem gondold át még egyszer.
2014. aug. 6. 03:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!