Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez azt jelenti, hogy zavarom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez azt jelenti, hogy zavarom?

Figyelt kérdés
Ráírtam tegnap délután,beszélgettünk kb. egy fél órát majd lelépett, időközönként fellépett de nem írt vissza.Ma délelőtt visszaírt én is neki majd lelépett, megint időközönként fent volt,volt hogy hosszabb időre is,de mégsem válaszolt és az üzenetet sem nézte meg és furcsán válaszol,nem úgy mint régen. Lehet,hogy nem kíváncsi rám? Vagy csak én fújom fel az egészet?
2014. júl. 14. 16:35
 1/10 anonim ***** válasza:
45%
Falnak megyek!!!
2014. júl. 14. 16:35
 2/10 anonim ***** válasza:
hát ez kész, istenem ez a kibacott cset..
2014. júl. 14. 16:38
 3/10 anonim ***** válasza:
És próbáltad màr megkérdezni, hogy "amúgy zavarlak, vagy hogy hogy nem írsz vissza?" :D
2014. júl. 14. 16:39
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nem fújod fel, bár nem tudjuk mit írt, így nehéz eldönteni. Valószínű, hogy nem csak veled beszélget...
2014. júl. 14. 16:39
 5/10 A kérdező kommentje:

#1 Nyugodtan.

#3,4 Köszönöm.

2014. júl. 14. 16:45
 6/10 anonim ***** válasza:

nem, lehet csak másokkal is beszélget vagy csak nem ér rá beszélgetni

vagy lehet nincs is fent, nekem is néha azt jelzi mobilról fent vagyok, pedig nem is

de a legegyszerűbb az lenne, ha megkérdeznéd tőle és kész

2014. júl. 14. 16:47
 7/10 A kérdező kommentje:
#6 Köszönöm,akkor lehet,hogy megkérdezem.
2014. júl. 14. 16:50
 8/10 anonim ***** válasza:
Talán élőben kéne beszélgetni... Nekem nagyon is taszító ha valaki face-en bepróbálkozik, de élőben ide se mer jönni. Ha élőben beszéltek nem lesznek ilyen kétségeid..
2014. júl. 14. 16:58
 9/10 A kérdező kommentje:
Talán ha nem lenne 150km köztünk tudnánk találkozni sűrűbben. Nem kell rögtön azt hinni,hogy bepróbálkozok és nem merek odamenni hozzá.
2014. júl. 14. 17:07
 10/10 anonim ***** válasza:
Talán írtál neki vmi olyat amin megsértődött.
2014. júl. 14. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!