Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Huszonévesen már kevesebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Huszonévesen már kevesebb esélyem van olyan férfit találni, amilyen tényleg szeretnék? Csak a megalkuvás marad?

Figyelt kérdés
Akik nekem tetszenének (nem kérek elméleteket, hogy milyen is az), azok többnyire mind foglaltak ebben a korban. Nekem már csak erős kompromisszumok által lehet valakim? Nekem akkor már nem jár az, mint másoknak, hogy olyannal legyek, akit tényleg szeretnék, már lekéstem róla?
2014. aug. 5. 23:14
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
2íon évesen? Drágám,nemkéstél még le semmiről,fiatal vagy,életed teljében! Ilyenkor éld ki magad,ne csak caflass a kapcsolatok után,26 évesen,mennyasszonon,és sokmindenen vagyok keresztül aminek mind vége lett...mert fiatalok voltunk! Mindenkinek megvan valahol a párja,előbb-utóbb te is belebotlassz! ;)
2014. aug. 5. 23:25
 12/21 A kérdező kommentje:
Bocsánat, de melyik mondattal reklámoztam magam? Melyik részében írtam, hogy főnyeremény vagyok?
 13/21 anonim ***** válasza:
34 vagyok... köszi :D Mondjuk férfiból vagyok, ha ez számít :D
 14/21 anonim ***** válasza:
#12: Alanyi jogon onnantól, hogy megszülettél, az élet jár. A párkapcsolat csak egy opció. Ezért írtam, hogy el vagy tájolva :)
2014. aug. 5. 23:26
 15/21 A kérdező kommentje:
Nem válaszoltál a kérdésemre, de mindegy...
2014. aug. 5. 23:27
 16/21 anonim ***** válasza:

Mert még nem jutottam oda. A sorok közül ez jön le. Nem jelentetted ki, de a kérdésedben kb ez érezhető.

Illetve ez ma már ez a kérdés (vagyis a kérdés gondolata)

kb tizedszer kerül megvitatásra 10 órán belül...

2014. aug. 5. 23:29
 17/21 anonim ***** válasza:
Mert milyen az, aki neked tetszik? Ezt válaszold meg, egyébként az egész komment csak egy sz.ros önsajnáltatás marad. Ha már kiírod a kérdést, legalább vállald már fel, hogy mi az a húdeszuper kategória, amit akarsz, és akkor tényleg tudunk is válaszolni. Így sajnos érdemben semmit se lehet hozzátenni.
2014. aug. 6. 09:33
 18/21 anonim ***** válasza:

Amíg úgy gondolkodsz, hogy neked ez jár, kisebb eséllyel fog tényleg úgy alakulni, ahogy szeretnéd, mert ez a hozzáállás megöli az asszertivitást, sőt, ha nagyon elmerül benne az ember, könnyen követelőzővé, akaratossá, arrogánssá válhat tőle, amik nem éppen a legszimpatikusabb vonások.

Akiknek van kapcsolata, nekik sem csak úgy járt, hanem valószínűleg tettek érte, lehet, hogy eljártak szórakozni, ismerkedni, új helyeket kerestek, ahol új közegbe kerülhettek be és új emberekkel találkozhattak, de lehet, hogy csak annyit tettek, hogy nyitottak voltak és figyeltek a lehetőségekre, felismerték azokat a helyzeteket, amikből akár valami pozitív is kialakulhatott és valószínűleg nem ragaszkodtak mereven egy fejükben létező, esetleg idealizált képhez, ami sokszor szintén akadállyá tud válni.

Az ismerkedésnél sem mindegy, hogy milyen attitűddel kezd hozzá az ember, lehet, hogy jó ötlet lenne a környezetedben kicsit beszélgetni azokkal, akiknek jól működő párkapcsolata van, hátha át tudnak adni valamennyit abból a szemléletből, amivel ők sikeresen ápolnak egy kapcsolatot.

2014. aug. 6. 09:41
 19/21 anonim ***** válasza:
De utálom az ilyen embereket.
2014. aug. 6. 09:48
 20/21 A kérdező kommentje:

Most komolyan, hol írtam, hogy én főnyeremény lennék? Hol írtam, hogy nekem a hűdeszuper kategória kell? Most bárki előrébb van vele, ha elmondom magamról, ami éppen eszembe jut, egyikőtök azt gondolja, hogy "hát ez pont olyan, mint a szomszéd Mariska", a másik meg azt, hogy "hát ez szerintem az unokatesóm, Julcsi", amik valószínűleg messze állnak a valóságtól? Vagy ha azt mondom, hogy a szőke kék szemű, magas, vékony fiúk tetszenek, akik szeretik a spenótot és vasárnaponként pingpongozni járnak? Komolyan ennyire fontos ez? Vagy csak egyeseknek jobb belelátni valamibe olyat, ami igazából nincs?

Eljárok szórakozni rendszeresen, gyakran ismerkedek meg új emberekkel és tulajdonképpen bárkivel elbeszélgetek. Ha valaki párkapcsolatban élőtől próbáltam tanácsot kérni, mindig azt kaptam, hogy "majd eljön a te időd, mindenkinek megvan a párja a világon, legyél türelmes", csak hát sok év várakozás alatt elfogy az ember türelme...Főleg, hogy azt látom, hogy mások elvileg komoly kapcsolatban élnek, közben nyilvánosan csalják a "párjukat", majd visszamennek hozzájuk, mintha mi sem történt volna. Megdolgoztak azért, hogy legyen valakijük? Hát, rengetegszer nem úgy vettem észre. Dolgoznak érte, hogy megmaradjon? Hát persze, pont ahogy leírtam... Én miért nem ÉRDEMLEM (ami nem a JÁR szinonimája) akkor meg, hogy olyan ember legyen mellettem, akihez tudok vonzódni, akivel bármit meg tudok beszélni, akiben meg tudok bízni? Én sem vagyok tökéletes, de olyanokat nem tennék, amit a leírt emberek, mert én sem szeretném, ha velem tennék meg.

2014. aug. 6. 10:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!