Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex és New Yorkbeli életstílus huszonévesen?
Figyelt kérdés
Nem azt mondom, hogy tehetős nők shoppingolnak, kufircolnak és galéria megnyitókra járnak de ez a film közvetít egy fajta életstílust. Milyen az aki ezt átveszi? Ez jó dolog vagy inkább félelmetes? Ha nézem a sorozatot mindig irigykedek. De ha ilyen életet élnék nem az lenne, hogy hú milyen kis p*csa?! Holott ezek a nők mind okosak, sikeres, függetlenek, műveltek, többnyire kiegyensúlyozottak. Nem ez lenne a normális? (persze tekintsünk el a mesebeli elemektől, vegyük azokat a nőket akikről mintázva lettek a szereplők, ugyanis vannak ilyenek)2014. máj. 28. 12:40
1/21 anonim válasza:
hát ha te erre vágysz akkor nincs aki megállítson azthiszem :) lehetek én az első kufirc? :D 20f
2/21 anonim válasza:
Sok szex lesz az életedben kevés érzelemmel. Aztán rájössz h minden csávónak van farka amire rá lehet ülni és elkezd hiányozni az érzelem, de addigra kutyának sem fogsz kelleni komoly kapcsolatra, mert nem fognak komolyan venni. Dönts!
3/21 anonim válasza:
Csak szólok, h kb ezeket a nőket nézik a legnagyobb szarba a férfiak.
Jól mutat a TV-ben, de hidd el, h ezek azok a nők, akik a legnagyobb álarcot hordják és ők azok is, akik telebőgik minden éjszaka a párnájukat.
4/21 A kérdező kommentje:
Én nem a szexről beszélek. Lehet a címben ez van de ez annál ezért többről szól.
2014. máj. 28. 12:45
5/21 anonim válasza:
figyi amit leyrtál az annyi hogy ha követnéd ezt az életstílust, vásárolgatnál, dugnál és galéria megnyitókra járnál :D hát ez nem sok
6/21 A kérdező kommentje:
Nem pont azt mondtam, hogy nem erre gondolok. Ugyanis ha kimondják ezt a címet mindenkinek ez jut eszébe. És az első mondatomban kikötöttem, hogy én nem erre gondolok.
2014. máj. 28. 12:49
7/21 anonim válasza:
Ismerek ilyeneket.Úgy tudják finanszírozni ezt az életstílust, hogy Németor-ban prostiként dolgoznak :-/
8/21 anonim válasza:
Mindig elkapcsoltam amikor ment de mindig épp a szexről volt szó. :D Egyébként is rossz az az életstílus, de ezt magad kell megtapasztalnod, nem mi fogjuk neked megmondani melyik irányt válaszd. Legyél kedves, okos, őszinte. Ezek mellett is lehet kiegyensúlyozott határozott jó megjelenésű nő, és élhetsz úgy ahogy ők élnek, csak te ne legyél olyan buta mint ők.. mert ők ugye színészek és a való életben nem jött volna össze a több ezer dolláros lakás bérlése ésígytovább"... A saját szabályaidat kövesd és emelt fejjel járj. Ez pont elég lenne nekem ahhoz h elkérjem a számod ha meglátlak. A jó megjelenésű okos határozott nők bárkit megkapnak. (gondolom én)
9/21 A kérdező kommentje:
Nem akarom követni. Ez csupán elmélet, hogy a valóságban ilyenről mit gondolnak az emberek.
2014. máj. 28. 12:51
10/21 anonim válasza:
Azt gondolom h megcsinálnám mindet, de beszélgetni meg szórakozni elmenni nem akarok velük. A kérdésedre a válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!