Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex és New Yorkbeli életstílus huszonévesen?
Szerintem nem az a normális,hogy az ember össze-vissza kefél érzelem nélkül,mert neki szükségletei vannak.Az evés,az ivás,az alvás és a wc-zés szükséglet,de aki a szexet ide szokta sorolni,azt nagyjából annyira se tartom,mint a kutyámat(pedig ő a tökeit nyaldossa).
Aki azt az életet éli,amit leírtál,azt egy férfi sem veszi komolyan.Ha egy nő ilyen szinten független,azzal azt sugallja,hogy neki a férfiak csak játékszerek és valójában nincs is szüksége egy társra.Szerintem akár férfi,akár nő az illető,aki ilyen életet él,az meg van lőve párkapcsolat szempontjából,mert egy idő után elterjed a híre,hogy csak cserélgeti a partnereit és képtelen bármilyen érzelmet táplálni a másik iránt és ezért alkalmatlan arra,hogy az ember közös jövőt tervezzen.
Ismerek ilyen lányt.Volt 2db 2 éves kapcsolata és a másodikban megcsalta a barátját,azóta meg csak megdugja mindenki.
Más dolog az,hogy valaki független és más az,hogy valaki szarba se veszi a másik nemet és szerintem valamilyen szintű lelki szegénységre utal az ilyen viselkedés.
Sokan ezeket a jelzőket keverik és félreértelmezik.
Mindenesetre nekem nem kellene olyan lány,akin átment a fél város,mert ha én a nadrágomban tudom tartani a farkam és meg tudom állni,hogy ne feküdjek össze,minden jött menttel,akkor valami hasonlót várok el a páromtól is.
A hasonlók keressenek hasonlót,én úgy gondolom.
23/F
Freedom forever jó melóval, jó fizuval, sok szabadidővel. Nomeg persze hasonló családi státuszú baráti kör.
Kipróbálnám azért.
Látom páran irigykednek. A legtöbb férfi hülyét kap attól, ha egy nő jobban keres nála, sikeresebb, független, és nem néz fel bárkire, akinek farok van a lába között. Ezek a nők rá sem néznének az itt fanyalgókra, mert nem egy súlycsoportba tartoznak. Úgy élnek, ahogy a férfiak szerint az az ő privilégiumuk, és ez nem tetszik nekik. :)
Huszonévesen szerintem ez nem kivitelezhető, mert kell hozzá egy bizonyos élettapasztalat és elért sikerek, amik 40 alatt még nem nagyon vannak meg, maximum majmolni lehet és törekedni rá.
Én simán élnék így, ha lenne miből. Amelyik "férfi" meg lenéz emiatt, az szerencsére amúgy sem érdekel. :)
Kedves 14-es!
Senki nem irigykedik ezekre a nőkre mindenki meghúzná őket de basszus... kit nem akinek jó az alakja? Irigykedünk a fizetésükre? Ezt honnan szeded? Remélem olyan feleségem lesz ha megérem aki legalább megközelíti vagy, nyugodtan keressen többet ha olyan sikeres a munkájában, kár, h te színészeket istenítesz.. biztosan megvan a magadhoz való esze. Az élet stílus h sikeres és gazdag vagy, ha elrepülök Londonba ha itt épp nincs kaviár.... Mindenkinek imponál ez a stílus. Személy szerint imádom a sikeres nőket, de csak ha intelligens. Iszonyat szexisek a hatalommal rendelkező nők. És ha te is ilyen vagy, biztosan sok mindenkit megkaphatsz. De ne általánosíts, én sem teszem. Az ember nem a pénzétől ember, igen a pénz az "isten" és én is hatalommániás vagyok, de tudom, h mindenre rá lehet unni és az érzelmek tesznek minket emberré.
Én azt gondolom, hogy célcsoportja vagyok a kérdésednek. 27 éves nő vagyok. Keresem a szerelmet, de szexelek is, ha kedvem tartja. Kb olyasmi vagyok, mint Carrie. Imádom a munkámat, Budapest az én NY-om (bár ott is éltem), imádom pár barátnőmet is. Diplomás vagyok, volt hosszú kapcsolatom, voltak rövidebbek. Imádok egyedül múzeumba, koncertre, művészfilmekre járni. Néha van valaki, aki érdekel, járunk, nekem is volt vőlegényem is.
Viszont nem szeretem a divatot, és én tartom a kapcsolatot a családommal. De azzal nincs baj, hogy ők még 35 éves korukra sem találták meg az igazit, hiszen nem tehetnek róla! Végül mind megtalálják, ahogy mi is:)
27 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!