Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szex és New Yorkbeli életstílu...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex és New Yorkbeli életstílus huszonévesen?

Figyelt kérdés
Nem azt mondom, hogy tehetős nők shoppingolnak, kufircolnak és galéria megnyitókra járnak de ez a film közvetít egy fajta életstílust. Milyen az aki ezt átveszi? Ez jó dolog vagy inkább félelmetes? Ha nézem a sorozatot mindig irigykedek. De ha ilyen életet élnék nem az lenne, hogy hú milyen kis p*csa?! Holott ezek a nők mind okosak, sikeres, függetlenek, műveltek, többnyire kiegyensúlyozottak. Nem ez lenne a normális? (persze tekintsünk el a mesebeli elemektől, vegyük azokat a nőket akikről mintázva lettek a szereplők, ugyanis vannak ilyenek)
2014. máj. 28. 12:40
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

12. vagyok:

Ez egyáltalán nem igaz 14. válaszoló.

Magas vagyok,sportolok,a koromhoz képest jól keresek,szóval nem igazán van mire irigykednem.Megtehetném,hogy váltogatom a partnereimet,mert én hű de független vagyok,de az egyáltalán nem vonz és soha nem is vonzott.Akinek az kell,hogy üres szexel teljen az élete és megelégszik azzal,hogy nem érez senki iránt semmit,annak egészségére.Férfiban is akadnak ilyen független versenyzők és egyáltalán nem irigykedek rájuk,mert én is megkaphatnék legalább annyi nőt,csak engem inkább érdekel a minőség,mint a mennyiség.Elég ha egyet találok,aki 100%-ig megfelel.Az pedig egyáltalán nem igaz,hogy rám se néznek az ilyen nők,mert jó pár ilyennel összeakadtam(sajnos) és mindnek én mondtam,hogy hanyagoljuk a további találkákat,miután elkezdte kiteregetni nekem a szennyest.

2014. máj. 28. 19:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!