Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen görcsoldó gyógyszerek vannak?
Figyelt kérdés
Menstruációs görcsre milyen gyógyszerek vannak? A nospa és az algoflex-M-et már próbáltam, de mint halottnak a csók!2010. jan. 12. 00:36
1/8 anonim válasza:
Szia! Meristin? Van, akinek a cataflam jó rá, én azt nem ajánlom. Egyébként egy ajánlom a cickafarkteát, beválik.
2/8 anonim válasza:
bekell tépni, eskü nem fogsz görcsölni
3/8 A kérdező kommentje:
Kösz! Ez jól hangzik! :)
2010. jan. 12. 01:33
4/8 anonim válasza:
Nekem réges-régen azt tanácsolták, hogy egyszere vegyek be Algopirint és Nospát! Nekem külön külön szart sem érne, de együtt hatásos. Ha nagyon fáj, akkor: 2 nospa + 1 algop.
5/8 anonim válasza:
próbáld ki az advilt, baromi erős görcsöket is elmulaszt.
6/8 anonim válasza:
Cataflam, Xilox, Nimesulid, Flector és Algoflex M
- amiket én eddig szedtem és hatott.
Meristin, Nospa nem hatott.
7/8 anonim válasza:
Cataflam
nekem ez használ a legjobban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!