Milyen görcsoldó gyógyszerek vannak?
Figyelt kérdés
Csak mert van itthon vagy 1000 féle gyógyszer, és biztos van a görcsökre is. Csak nem tudom melyik. Valaki mondana párat? Hátha találok...
12/L
2011. márc. 12. 11:56
1/7 anonim válasza:
Algoflex m, nospa, hirtelen nem jut eszembe több.
2/7 anonim válasza:
És milyen görcsök aranyom? Ha menstruációs görcsök, akkor Algoflex M-et keress, ha nincs, akkor vegyél a gyógysztertárban, direkt erre van, nagyon jó.
3/7 anonim válasza:
A No-spa például. De szerintem ne vegyél be semmi olyan gyógyszert, amit még nem szedtél korábban, ha egyedül vagy otthon. (Gondolom, igen.) Nem tudod felhívni anyukádat, hogy mit vehetsz be?
4/7 anonim válasza:
Második te agyoniskolázott, nézd már meg, milyen kategóriában van a kérdés, te ész..
5/7 anonim válasza:
A Flector por is oldja a menstruációs görcsöket (én mindig azt iszom), de neked nem biztos, hogy pont az jó is lenne. Mindenképpen kérdezd meg anyukádat!
6/7 anonim válasza:
Csak mondanám, a flector kb egyy görcsölő elefántot is kiterít és nagyon nem kéne 12 éves kislánynak javasolni még. A cataflam is eléggé erős gyógyszer, de az még talán belefér ha tényleg annyira vészes a helyzet.
7/7 A kérdező kommentje:
köszi! :) Volt itthon no-spa ( vagy micsoda :D ) Azt vettem be! És használt! :)
Köszi mégegyzer!
2011. márc. 14. 11:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!