Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet h hülye kérdés de azért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet h hülye kérdés de azért is meglkérdezem Mennyire zavaró csókkolozás közbe a fogszabi?

Figyelt kérdés

Az h mondjunk nekem van fogszabim a páromat zavarni fogja a csók közben?

Vagy hogy mind 2knek van az mennyire fog minket zavarni?

És ha mind kettőnknek van akkor ott mire kell vigyázzni,és hogy mondjuk?

2010. jan. 11. 22:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
71%
Feltéped az ínyét, nem tudod elengedni, felrántod a fél arcát, üvöltve elvérzik, meghal előtted és MÉG MINDIG RAJTAD LÓG!
2010. jan. 11. 22:34
 2/14 anonim ***** válasza:
előzőnek: ez tökre Dia beszólás volt XD
2010. jan. 11. 22:40
 3/14 anonim válasza:

Az előző hozzászólóval ne is foglalkozz.

Természetesen nem fogja őt zavarni.

Esetleg neked lesz fura.

2010. jan. 11. 22:42
 4/14 anonim ***** válasza:

... MÉG MINDIG RAJTAD LÓG :DDD

Baz, elképzeltem

2010. jan. 11. 22:45
 5/14 anonim ***** válasza:

első válaszoló xd

amúgy nem lesz baj

2010. jan. 11. 22:48
 6/14 anonim ***** válasza:

... azon kívül, hogy még mindig RAJTAD LÓG.. :D

Nem kell ezen parázni amúgy. :) Csak egy-két c kategóriás amerikai filmben szerepel mint vicc elem, hogy összeakad, s hasonlók. A valóságban ez igen elképzelhetetlen. :)

2010. jan. 11. 22:56
 7/14 anonim ***** válasza:

első hozzászóló, iszonyat nagy ember vagy! :DDD azt hittem ma már semmin nem fogok röhögni, erre jösz TE. :DDD

on, nekem is volt egy fogszabis barátom, minket sosem zavart hogy van neki, nem akadt bele semmibe, nem zárott meg, nem mászott át az én számba... sőt, még kajadarabokat sem rágtam le róla.. :D

Tehát nyugi, nem gáz. :) Ha a párod cikizne, vagy elutasítana a fogszabályzó, akkor neki nem csajt kéne csókolgatnia hanem a tv macit. mert kb annyira érett.

Szóval, csak nyugodtan :)

17/L

Lily

2010. jan. 11. 23:11
 8/14 anonim ***** válasza:

eez kééész :D még mindig rajtad lóg :D

na am ja, ha normális, elfogadja. sajnos nekem is volt 7. ben, először beszélgettem a lánnyal, aztán kiszurta hogy van, és onnantol nem beszélt velem... :( persze hülyeség mer ilyen meg sem érdemel stb, de hát 13 éves voltam, és nemsokkal később őrülten belé is szerettem, és le se szart végig utána, nemtudom hol rontottam el, biztos nem csak ezzel, de ... mindegy... szal van akit zavar, de aki amugy normális azt nem...

2010. jan. 12. 00:02
 9/14 anonim ***** válasza:
Csókolódzás közben?..hmm.nem tudom, mert meg nem csókolnék egy fogszabályzós lányt...de cumi közben esetleg megsértheted a brét:)
2010. jan. 12. 05:34
 10/14 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat fölleg az elsőnek kösz láttom neked csak erre megy.

Köszönöm azért a normális válaszokat:P

2010. jan. 12. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!