Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit szólnátok ha kiderülne, hogy a lány akiért odavagytok leszbikus?
ezt így nem tudom, ehhez át kéne élnem ezt konkrétan. De ez az együtt zuhanyzás jó XD
Amúgy hát biztos kellemetlen lenne, megpróbálok elképzelni valakit aki lehetne,, háát, ha annyira szeretném, éés ugyanolyan jóban maradnánk mint most akkor végül is ez van.
Jóban maradnánk aztán ennyi menne az élet tovább.
Az első néhány hozzászólónak üzenem, hogy ha miután kimondtam volna nektek, hogy leszbikus vagyok és kétértelmű mozdulataitok lennének, olyan pofont lecsapnék, hogy hasra esnétek. Nem tudom megérteni, hogy miért nem tudjátok felfogni, hogy a leszbikus lányok CSAK A NŐKHÖZ vonzódnak és NEM AKARNAK HÁRMAST, illetve azt sem, hogy nézzétek őket szex közben.
Hogy a kérdésre is válaszoljak, sok pasi rám hajt, mert elsőre nem gondolná biztosra senki sem, hogy leszbikus vagyok, még akkor sem, ha rövid a hajam. Elég gáz, mikor úgy beleélik magukat és megmondom, hogy bocsi, egy csapatban játszunk. Eddig szerencsére jóformán elfogadták, de vannak ilyen sötét alakok is, mint akiket fentebb megemlítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!