Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a sablonos szöveg, mit akarnak a pasik ezzel?
Figyelt kérdés
Már több pasi is írta nekem hogy menjünk el xy helyre, ÉRTED MEGYEK KOCSIVAL. Mégis hogy gondolják, hogy most látnám őket élőbe először, és én hopp egykettőre beszállnék a kocsijukba... Hát biztos, hogy nem, kitudja hova vinnének el ... szóval ezt nem értem...miért akarnak értem jönni kocsival...van nekem lábam, meg busz is indul elég gyakran ...2014. aug. 3. 12:22
11/12 anonim válasza:
Mondd meg neki(k),hogy majd ott találkoztok a helyszinen.Ha továbbra is ragaszkodnak az autós verzióhoz akkor biztosan ily módon akarnak tenni rád egy erős első benyomást.Az első randikor,találkozáskor az is bőven elég ha hazavisz.
12/12 anonim válasza:
Biztos buszsofőr, és a végállomáson akar felszedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!