Szerződést kötöttem egy Telefunken TTR-280C vevőre mindig tv előfizetéssel. Aki ismeri, kinek milyen a véleménye róla? Neten olvastam róla, de ott inkább csak a sablonos szöveg volt.
Figyelt kérdés
És még egy, ha jók az információim csak a szabadon fogható csatornákról vesz fel, szerintetek lehet valamit csinálni, hogy a kódoltakról is felvegyen?2011. márc. 27. 11:51
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi, de sajnos idáig én is eljutottam. Vannak tesztek,azt is végignéztem. De azt sehol nem találtam meg hogy van-e valami hack arra hogy ne csak a szabadon fogható adókról lehessen műsort rögzíteni. Mellesleg azoknak a tapasztalatára lennék kíváncsi, akik már hónapok óta használnak ilyet esetleg, és kijött náluk már néhány hiba is.
2011. márc. 31. 00:27
3/3 anonim válasza:
Erősen ajánlom, hogy ne vegyetek telefunkent, utánaolvastam gyári hibások, és pont azok a hibák jelentkeznek nálam amiket olvastam róla, pl.: nekem van 85% jel jó antenna megfelelő kábel, jó rálátás, de még gsm szűrő is (ezzel is próbálkoztam) és mégis beakad sokszor a kép és hang. Először az antenna jel gyengeségére gyanakodtam, vettem jobb antennát, utána megnéztem van megfelelő jel megvolt minden adott dolog, kb 1-2 hónapig jól működött, onnantól kezdve meg nem jó, néha néha nem akad..
Jah és másik dekórderrel nincs ilyen baj, azzal megy minden rendesen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!