Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti akiknek nincs barátnőjük...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti akiknek nincs barátnőjük (sose nem is volt)?

Figyelt kérdés
Ugye milyen nehéz úgy élni,hogy mindenünnen jó csajok bukkannak elő ?:/ Facebookon csomó van,A klippek tele vannak velük,a filmek is stb Nekem pld egy percre nincs nyugtom attól a maró dologtól ami a szívemet hasogassa ,hogy nincs csajom :/ Ez szemétség,hogy átlagos paikent szex se jön össze :/ 29/f szűz

2014. aug. 3. 11:25
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
51%

11:46

Nem értem mért kell lepontozni?!?!

Amit ír az szóró szóra igaz. Az élet sose volt egyszerű. A pénz, jó kapcsolatok, jó testi adottságok csak könnyebbé tehetik de még ez a 3 tulajdonság se jelenti azt, hogy könnyű lesz az egész élet.

Tisztába kell lenni az adottságainkkal, helyzetünkkel és az alapján kell értékelnünk önmagunkat, és az életünket.

Ha csúnya vagy akkor csúnya vagy. Ezzel nem lehet mit csinálni. Új frizura, szemüveg, borosta... Ha alacsony vagy vegyél magas talpú papucsot, cipőt. Pl: Art. kb. 30 ropi de ha segít akkor megéri.

Már 1000 évvel ezelőtt voltak prostik, nehogy már 2014-ben ne legyen lehetőséged szexre. Ha elítéled akkor az a te bajod.

Egy a lényeg: azokkal a kártyákkal kell játszani amit az élet adott.

23/F (nekem se volt még barátnőm és még egy ilyen jellegű kérdést se tettem fel)

2014. aug. 3. 12:24
 12/22 anonim ***** válasza:

7: Néha nekem is vannak rosszabb pillanataim, de nem nyomaszt olyan szinten a dolog, hogy minden nap minden órában ezen rágódjak. Inkább lefoglalom magam mással, és közben igyekszek fejleszteni magam amiben lehet (azonban az alacsonyságon és ronda arcon nem lehet segíteni, főleg ezek miatt nincs esélyem párt találni). Talán inkább a megbékéltem magammal és a sorsommal igaz rám, tisztában vagyok magammal és a jó és rossz tulajdonságaimmal, így abból próbálok meg boldogulni az életben, ami megadatott.

6-os voltam.

2014. aug. 3. 12:26
 13/22 A kérdező kommentje:

En is lefoglalnám magam,de nem megy :/ másra se tudok gondolni,csak arra,hogy csak ez adhat értelmet az életnek.

A prostikról meg csak annyit,hogy barátnő kellene nekem(szeretet,szerelem,csók,stb),a prostik ezeket nem nyújtják!

2014. aug. 3. 12:49
 14/22 anonim ***** válasza:

Egy kérdés.

Legyen valaki, bárki, aki a szemednek és az ízlésednek megfelel (akivel ellehetsz, szexelhetsz, de így ennyi), vagy legyen valaki aki belsőleg is okés?

Mert 29 évesen simán járnak bulizni a srácok, ott simán felszedhetsz akár egyetemista 22-24 éves csajokat, vagy idősebbet is. És hidd el, ez nem olyan nehéz. Összeálltok ketten-hárman srácok, elmentek sörözni (már ott is tudtok csajozni), vagy pedig utána továbbmentek szórakozóhelyre. :)

Ha egy 18+-os helyet nézel ki, ott a te korosztályodba lehet belebotlani.

2014. aug. 3. 12:58
 15/22 anonim ***** válasza:
48%

Akkor miért nem kezdesz dolgozni rajta ennyire zavar? Elkezded leírni hogy mi az amiben úgy érzed változni kellene és kitalálod hogy változtass. Szerintem ez kezdő lépésnek jó lenne.

Aztán kezdj el valamit sportolni én valamilyen küzdősportot ajánlanék. Ha félsz attól hogy megütnek akkor aikidó vagy Judo ott csak dobások és csavarások vannak. Ott már haverokat is szerezhetsz és mehettek együtt csajozni úgy már azért egyszerűbb.

Meg lehet oldani amint látod de lepontozni nyilván egyszerűbb. Engem mondjuk nem zavar nekem már nincsenek ilyen jellegű problémáim :D

2014. aug. 3. 13:04
 16/22 anonim ***** válasza:
48%
#11-es kösz hogy kiálltál mellettem te legalább értetted hogy miről magyaráztam :D
2014. aug. 3. 13:07
 17/22 A kérdező kommentje:

Nekem olyan kell aki belsőre is okés :) A külső alig számít nekem!

-Eppen most tudtam meg,hogy egy csaj akivel mar vagy 5 hónapja beszélgetek (terveztük a találkozást)....Kommentben írják neki,hogy gratulálnak,hogy be pasizott!..................Hat van szívük a lányoknak szerintetek???? Így kell ezt meg tudnom?

-Ezt a csapást mar tenyleg nem tudom elviselni :/

2014. aug. 3. 13:10
 18/22 A kérdező kommentje:

Garabonc dehogy pontozlak le :)

Viszont én nem Magyarországon élek,és itt nem tudom a nyelvet! Nem mehetek így edzőterembe :/

2014. aug. 3. 13:11
 19/22 A kérdező kommentje:
Amúgy annyi hibám van,hogy sosem lehet miattuk csajom....
2014. aug. 3. 13:17
 20/22 anonim ***** válasza:
Miért hol élsz? O.O
2014. aug. 3. 20:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!