Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek korai 17 évesen elkezdeni nemi életet élni?
Figyelt kérdés
Tudom, mindenki maga érzi hogy mikor van itt az ideje, de mi az az átlag kor amikor teljesen készen áll rá az ember ? 17/L vagyok, úgy érzem szükségem lenne rá de amikor belegondolok, hogy szexelnem kellene mégis visszariaszt valami.2014. aug. 1. 21:28
1/6 anonim válasza:
Gondolom fogadnak már ilyenkor is a nemi beteg gondozóba
2/6 anonim válasza:
ne haragudj de mi az h szexelned kellene ez nem így működik ez nem olyan mint az h éhes vagyok ennem kéne. Hanem kell egy bizonyos vonzalom, szeretet, együttlét eltöltött idő, törődés. Vagy szimplán csak egy kis k...vának fognak tartani már bocsi akit lehet használni majd dobni
3/6 anonim válasza:
szerintem igen, várj inkább 27 éves korig.
Anonymus/xx
5/6 anonim válasza:
Szerintem korai, főleg ha magad érzed annak.
6/6 anonim válasza:
Elég sok mindentől függ... Pl aki teljesen tájékozatlan, és olyanokat kérdez, hogy ha lenyeli terhes lehet-e, vagy elhiszi, hogy léteznek olyan fogalmak, hogy "ciki" meg "gáz", stb akkor erre nyilván igen a válasz.
Ha szeretné a szexet, képes valóban védekezni, a partnert nem 3 perccel az aktus előtt szedte fel a dizsiben, saját (jó esetben pedig egymás) testét is ismeri(k), akkor nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!