Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem túl korai elkezdeni?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok és van egy fiú,aki pedig 17/pár hónap múlva 18/ éves...Nem lenne korai összejönni vele? Mármint úgy korai,hogy nekem így 14 évesen...Kérlek ne szidjatok és osszatok le. :-) Mert amúgy én egyáltalán nem vagyok olyan,mint a mai fiatalok többsége...Tudom,hogy mindennel ráérek,a szeretkezés téma nem is izgat.Viszont ez a fiú nagyon-nagyon tetszik... Segítsetek! Köszi! :-X2009. jún. 6. 17:45
1/7 anonim válasza:
Összejönni szerintem nem lenne korai, csak szex várhat még. 23/f
2/7 anonim válasza:
Szerintem nem problémás, főleg ha a szex részével még tényleg várnál
3/7 anonim válasza:
A szexszel tényleg bőven ráérsz 4-5 évig, de miért ne 'járnál' vele? Nem látok ebben semmi kivetnivalót.
4/7 anonim válasza:
őőő... magamból kindulva, abból lehet esetleg gond, hogy ebben a korban (nameg később is) elég nagy a szexuális vágya.. egyébként ha ezt meg tudjátok beszélni, lehet hogy vár rád amíg csak kell és türdérmese.. :) de azért vigyáz magadra
5/7 anonim válasza:
Miért ne jöhetnél vele össze? Ha valami miatt mégsem passzol a dolog, még mindig van visszaút. De ha nem próbálod meg, sosem derül ki. :)
6/7 anonim válasza:
Tényleg nem vagy olyan, mint a mai fiatalok többsége, ha 14 évesen azon gondolkodsz, hogy nem lenne-e korai belekezdeni egy kapcsolatba. Vannak, akik ennyi idősen már rég nem szűzek. Tök jó, hogy azért vannak még ilyen normális emberek, mint te :)
Szerintem egyáltalán nem korai, próbáldmeghódítani a srácot, sok sikert hozzá! ;)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. :-)
2009. jún. 6. 19:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!