Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy kezeljem ezt a helyzetet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kezeljem ezt a helyzetet?

Figyelt kérdés

Újságíróként dolgozom egy szerkesztőségnél, nemrég diplomáztam. Felvettek egy lányt, akivel együtt dolgozom, nagyon kreatív. Ő többet érez irántam és ezt egyértelműen jelzi is. Egyik nap túl provokatívan fogalmazott, én ezt szóvá tettem, megkérdeztem, hogy miért akarja felhívni magára figyelmet, Ő pedig azt válaszolta, hogy miattam. Hát nem nagyon tudtam reagálni. Mindig próbál hozzámérni, én pedig mér nagyon zavarban vagyok, mert nem tudok neki mit mondani. Bevallom, nem közömbös, de nekem van vőlegényem és nem létesítenék lánnyal kapcsolatot. Nagyon zavar, mert már nem tudok rendesen koncentrálni a dolgaimra, állandóan azon rágódom, hogy mit csináljak vele. Annyira látszik rajta, hogy odavan értem, de ez kicsit megijeszt, mert nem akarom megbántani, de ugyanakkor folyton eltereli a figyelmemet. Érzem, hogy ennek nem lesz jó vége, de fogalmam sincs, hogy ezt hogy kezelhetném. Komolyan, mit mondhatnék neki vagy ilyen helyzetben mi a megfelelő teendő?

22/L

2010. jan. 11. 18:02
 1/1 anonim ***** válasza:

Megmondod neki finoman, de nyíltan, hogy legyen kedves ne közeledjen feléd ilyne téren mert:

1, vőlegényed van és nem csalod meg

2, nem vonzódsz a nőkhöz

3, számodra ez nagyon zavaró (lásd 2-es pont)

De akkor törekedj arra is, hogy ne viszonozd a közeledését, mert csak a lovat adod alá és evvel együtt a párodat is valamilyen szinten megcsalod.

2010. jan. 11. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!