Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ellenzed/támogatod az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ellenzed/támogatod az abortuszt?

Figyelt kérdés

Ellenzed, mert ütközik a vallási nézeteiddel? Ellenzed, mert szerinted gyilkosság? Támogatod, mert tudod, hogy jobb egy meg nem született baba, mint egy nyomorgó élet? Támogatod, mert hiába a felelősségteljes védekezés, mégis becsúszhat a dolog és van választási lehetőség?

Kérlek írjátok le érveiteket, persze a fent felsoroltak csak példák, bármi érv érdekes számomra.

Acsargást NEM kérek a kommentekbe a két tábor között!

Köszönöm :)

2014. aug. 1. 18:44
1 2 3 4
 31/37 brokenbone ***** válasza:
ui.: nemi erőszak után mondjuk ott van a 72 órás tabi.
2014. aug. 8. 21:24
 32/37 anonim ***** válasza:
Tudtommal nemi erőszak után sokan nem mernek beszélni a dologról, a házból sem igazán mennek ki, illetve egy jó idő kell mire az áldozat szembenéz azzal ami történik nem hiszem, hogy sok nőnek az az első dolga, hogy erőszak után elrohan gyógyszert íratni. Bármerre néz az ember mindig megjelenik az, hogy az áldozatok gyakran szégyellnek segítséget kérni, illetve orvoshoz fordulni/feljelenést tenni. Persze megoldás a tabletta, de nem tudhatjuk, hogy mi jár egy nő/lány eszében miután megerőszakolták, ha velem történne akkor nem hiszem, hogy a terhesség lenne az első amire gondolok.
2014. aug. 8. 22:51
 33/37 anonim ***** válasza:
Támogatom. Mert az a gyerek foganhatott erőszakból, beteg lehet, vagy olyan fiatalon esett teherbe , hogy nem áll készen rá...stb
2014. szept. 1. 18:04
 34/37 anonim ***** válasza:
39%

Tamogatom.

Ha az anya nem akarja megtartani, hiba lenne raeroszakolni.

Az o elete, az o dontese.

2014. szept. 1. 18:10
 35/37 anonim ***** válasza:
27%

Utolso vagyok.

Miert kell lepontozni?

Nem az o elete? Oke, elrontotta de konyorgom, ha nem tudna eltartani a gyereket vagy barmi ilyesmi miatt keptelen lenne gyereket vallani akkor jogos a dolog.

Es meg mindig az a velemenyem hogy mindenki el tudja donteni onalloan hogy megtartja e a gyereket vagy nem.

Oke, ti nem akarjatok elvetetni.melyik no akarna megtartani egy olyan gyereket aki az ot bantalmazo embertol van, akarata ellenere? Kevesen. Szoval lehet azzal jonni hogy ez gyilkossag es szornyu dolog, de aki akarja ugy is megcsinalja hiaba utalja erte sok ember.

Engem 16 evesen eroszakoltak meg, mikozben az utcan mentem hazafele, este. Terhes lettem, es nem, nem tartottam meg a babat. Tudtam hogy akarhanyaszor ra fogok nezni eszembe jut minden szornyuseg.

Es esemeny utani tabletta megeroszakolas utan?! Normalis az ilyen?! En egesz ejjel sokkot kapva fekudtem ott ahol hagytak, aztan hazamentem. Nem beszeltem rola senkinek, anyam minden r*bancn-k lehordott amikor rajott hogy terhes vagyok. Akkor mondtam el neki.

Most 20 evesen, 4 evvel kesobb boldog vagyok, nincs buntudatom, es IGENIS TAMOGATOM A DOLGOT!

2014. szept. 2. 21:09
 36/37 brokenbone ***** válasza:
esemény utána tabletta?????hhhúúúú????!!! jézusmáriaaa!! a fejemet azért hagyd meg.én kérek elnézést!!!!nem véletlenül találták ki.
2014. szept. 13. 22:46
 37/37 anonim ***** válasza:

Egy ilyen sokk utan napokig ki se mertem mozdulni nem csak az utcara de meg a szobambol se nagyon.

Nem leszolni akartalak de en pl. azt se tudtam 16 evesen hogy ilyen letezik.

Szoval maga az otelet jo volt hogy tabletta. De konyorgom. Gondoljunk bele hogy mennyire nagy trauma ez az erintett lanynak. Olyan szegyen erezetem volt hogy ha tudtam volna hogy letezik ilyen akkor se mentem volna el erte.

2014. szept. 14. 12:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!