Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ellenzed/támogatod az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ellenzed/támogatod az abortuszt?

Figyelt kérdés

Ellenzed, mert ütközik a vallási nézeteiddel? Ellenzed, mert szerinted gyilkosság? Támogatod, mert tudod, hogy jobb egy meg nem született baba, mint egy nyomorgó élet? Támogatod, mert hiába a felelősségteljes védekezés, mégis becsúszhat a dolog és van választási lehetőség?

Kérlek írjátok le érveiteket, persze a fent felsoroltak csak példák, bármi érv érdekes számomra.

Acsargást NEM kérek a kommentekbe a két tábor között!

Köszönöm :)

2014. aug. 1. 18:44
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
18:52-es vagyok ha te vagy ilyen helyzetben akkor még ott van az örökbe adás is
2014. aug. 1. 18:56
 12/37 anonim ***** válasza:
44%
Régen is volt hasonló csak akkor ezt nem nyíltan csinálták! Ráadásul az orvos tudomány el érte azt hogy a babák 90%élve születik míg régebben sokkal több volt a halva születés és a népesség enyhén szólva meg ugrott! Lehet hogy önzően hangzik de én támogatom hiszem rohadtul sokan vagyunk és nem hiszem hogy sokkal többet el bír ez a bolygó! Persze nem azt mondom hogy aki meg teheti az ne szüljön hanem pont fordítva aki nem tudja fel nevelni vagy még nem áll rá készen attól igen is vegyék el! Minek azért hogy az utca nevelje,éhezzen, kolduljon és ne tudjon normális életet élni !
2014. aug. 1. 18:58
 13/37 A kérdező kommentje:

3#: azt a híres emberes dolgot én is olvastam már a neten, rá is próbáltam keresni, csak nem találtam. Amúgy az tényleg érdekes.

A 9# válaszoló írta, hogy szülje meg és adja örökbe.. szerintem aki nem akar gyereket, az nem fogja a testében-testén végbemenő változásokat elfogadni, hízás, ha természetes úton szülne akkor hüvelyi deformitás, reggeli rosszullétek,stb. Na meg ott a másik faktor, hogy kötődni kezd és már nem tudná örökbe adni, de környezetileg még mindig pocsék helyzetben van, tehát ha azt nézzük akkor szült valakit a világra, a nyomorba (legrosszabb körülmények feltételezése mellett). Szóval akkor most ez utóbbi cselekedetével megmentett egy életet vagy pont hogy rosszul döntött? Elgondolkodtató kérdés ez is szerintem.

2014. aug. 1. 18:59
 14/37 A kérdező kommentje:

A válaszokat köszönöm, na meg azok minőségét is :)

Nem vagyok ilyen helyzetben, az kéne még :D Csak gondolkodtam erről a minap.

2014. aug. 1. 19:01
 15/37 anonim ***** válasza:
48%

" aki nem tudja fel nevelni vagy még nem áll rá készen attól igen is vegyék el! "

Na ez a gond.

Aki nem tudja felnevelni, az védekezzen. Vagy ne szexeljen.

A magzat már pár hetesen szinte teljesen kifejlett kisbaba. Egy megszületett gyereket sem öl meg valaki azért, mert kevés pénze van. Az sem jobb, ha valaki még a hasában öli meg a babát.

2014. aug. 1. 19:02
 16/37 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sokan kihordják a gyereket és már kezdetben lemondanak róla, és bizony nagyon sokan vannak várólistán is akik adoptálnak gyerekeket.

Hogy mi a jobb? Az attól függ hová kerül a gyerek vagy milyen élete lesz, ezt meg előre nem lehet tudni.

Alapból ellenzem, mert ott volt mind a 2 fél amikor terhes lett az illető lány. De lehetnek olyan szélsőséges helyzetek amikor elfogadható is lehet.

2014. aug. 1. 19:03
 17/37 anonim ***** válasza:

Azért mert van ilyen "lehetőség" hogy abortusz, nem azt jelenti, hogy mindenki össze-vissza, felelőtlenül csinálhat bármit, aztán ha terhes lesz és mégsem akarja, akkor majd úgy is elveteti.

Inkább a védekezésre kéne felhívni a figyelmet, meg a felvilágosításra. Itt gyakorin is olyan kérdések vannak sokszor, hogy még a legalapvetőbb biológiai ismeretekkel sincsenek sokan tisztában.

2014. aug. 1. 19:04
 18/37 A kérdező kommentje:
15# Én mióta szexelek, nagyon felelősségteljes vagyok, tehát minőségi gumi, annak normális használata, szex közbeni ellenőrzése. Viszont ha mindennek ellenére megtörténne a teherbeesés, akkor elleneznéd vagy támogatnád? A háttér most legyen irreleváns, elméleti sík úgyis.
2014. aug. 1. 19:05
 19/37 anonim ***** válasza:
Most hová akarsz kilyukadni? Bohóc van a fiókban?
2014. aug. 1. 19:11
 20/37 A kérdező kommentje:
Tessék? :D
2014. aug. 1. 19:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!