Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit gondoltok erről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Megismertem egy férfit interneten, lassan 9 hónapja. Elég sok hónap előzött meg egy találkozást, mert messze lakunk egymástól és nem volt alkalom találkozni. Minden nap interneten beszélgetünk. Vannak céljaink, tehát amint lehetséges lenne, együtt lennénk.

Viszont azt vettem észre, elkezdett rám unni, talán. Nem becézget már annyiszor, nem ír olyan bőven. Pár hónapja pedig ő mondogatta, hogy mennyire szeret, meg a találkozóval se volt semmi probléma, tervezzük a következőt.

Szerintetek rákérdezzek, hogy tényleg un-e már engem? Eléggé kiismertem, szerintem észre tudom már venni rajta, ha változott valami. De azt se akarom hogy hülyének nézzen, ha nem így van. Mit tanácsoltok?

Én 19L, ő 26F

2014. aug. 1. 12:21
 1/3 RRR ***** válasza:

kérdezz rá:

mi a kókadt pö.cs történt veled apuskám??

2014. aug. 1. 12:25
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Elég jól ismerhetitek már egymást ennyi idő után! Egy kapcsolatban is meg kell beszélni az ilyen dolgokat, akkor miért ne kérdezhetnél ré ha te érzel valami változást?
2014. aug. 1. 12:26
 3/3 anonim ***** válasza:

"Megismertem egy férfit interneten, lassan 9 hónapja."

Kezdjük onnan,hogy 9 hónapja vagytok együtt neten,és csak néha találkoztatok,de te már 100%-ig ismered.Már bocs de ez totál hülyeség,néhány találkozóból,és írásokból nem fogod a másikat ennyire megismerni(mert neten nem jön át ami élőbe ,és 1-2 találkozó után nem fogod teljesen kiismerni).Ahoz hogy ennyire megismerd vele kell lenned,mellette kell lenned,és nem 1-sze,2-szer találkozni vele,meg neten írni,ahol nem jön úgy át az érzelem.

2014. aug. 1. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!