Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erről mit gondoltok?

Figyelt kérdés

álltam a buszra várva oda jöt egy haverom aki szokott beszélgetni jó csajokal erre oda jött két csaj mert ismerték álltunk 4 en ( a haverom tutira tudom hogy nem tetszik nekik)10 /100 as nők voltak és mosolyogtak egymásra de úgy mintha megtisztelve éreznék magukat hogy oda jöhetek egy ilyen pasihoz mint én esküszöm ,megmondom őszintén zavarba jöttem rá néztem és arréb léptem ,erre a velem szembe lévő csaj olyan fejet vágott mintha levágta volna hogy mekkora lúzer vagyok és azóta szánakozva néz meg sajnálkozva

szűz vagyok ,biztos rájöttek hogy flénk vagyok és ennyi volt

23 f

2014. júl. 18. 21:58
 1/2 anonim ***** válasza:

"mintha megtisztelve éreznék magukat hogy oda jöhetek egy ilyen pasihoz mint én"

Tényleg ilyen tévhitek keringenek a fejedben?:D

2014. júl. 18. 22:00
 2/2 anonim válasza:
Nanee :D 1.nem tudhatod 100%-ra ,hogy a haverod nem jött be nekik .. 2. egy mosoly mióta jelenti azt ,hogy megtisztelve érezték magukat ? ne legyél ennyire nagyképű. Amúgy észrevetted ,hogy ellentmondásos a személyiséged egyik pillanatban túl magabiztos,nagyképű vagy a másikban meg megijedsz és menekülőre fogod..érdekes . Jaa és tuti hogy egy lépésedből észrevették hogy szűz vagy :DD csak annyit tudnék tanácsolni,hogy ennyire ne spilázd túl a dolgokat,ne gondolj túl helyzeteket és vegyél vissza az arcodból
2014. júl. 19. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!