Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon nagy hulyeseg?

Figyelt kérdés

Biztos nagyon nagy hulyeseg de azert rakerdezek

Nagyon raertem es gondolkodtam rajta hogy lehet azert vannak melegek hogy fekezzuk a tulnepesedest ?

nem tudom eloszor nagyon nagy hulyesegnek hangozott

biztos nagy hulyeseg gondoltam azert rakedezek

2014. aug. 1. 12:00
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
"Isten a saját képére teremtette meg az embert"...szóval elég beteg hajlamai lennének ha létezne :D
2014. aug. 1. 12:15
 12/22 A kérdező kommentje:
hat buszke vagyok magamra hogy egyedul meg csak nekem jutott az eszembe , lehet egy Isteni elme vagyok :)
2014. aug. 1. 12:16
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Ezt honnan veszed, hogy még csak neked "jutott eszedbe"?
2014. aug. 1. 12:21
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes, erre még nem gondoltam. Szerintem simán lehet.

Hiszen természetes kiválasztódásnak számít a rendellenességgel születés is és a saját nemhez vonzódás is.

2014. aug. 1. 12:24
 15/22 anonim ***** válasza:
Vannak homárok, leszbik, és hasonló népségek. Ők is isten gyermekei. ;) Életre kel a 666-os szám. Eljön a fenevad és uralkodni fog a világon 2530 napon és éjjel, más szóval 7 éven át. Politikai megváltóként fogják tisztelni. Olvassátok a próféciát.
2014. aug. 1. 12:44
 16/22 A kérdező kommentje:
15 os kifejtened legyszives ? mi az a 666 os szam ?
2014. aug. 1. 12:48
 17/22 anonim ***** válasza:
A Fenevad az Antikrisztus. Erejét és hatalmát közvetlenül a Sátántól kapja. A 666 a Fenevad bélyege.
2014. aug. 1. 12:50
 18/22 anonim ***** válasza:
A végső összecsapás Megiddo városában fog megtörténni. Az igaz hívők imádkoznak az úrhoz, aki meghallgatja őket és az angyalok szigetéről szabadítót küld majd neki.
2014. aug. 1. 13:03
 19/22 anonim ***** válasza:
John Doe te vagy az?
2014. aug. 2. 08:24
 20/22 anonim ***** válasza:

Fordított a logikád!

Ameddig egy faj vagy populáció fennmaradása a tét, addig minden eszközt bevet, hogy szaporodjon. De mihelyett már nem kell a fajnak (vagy populációnak) attól tartani, hogy kipusztul, egyre több olyan egyed jelenik meg, melyek nem szolgálják a szaporodást. (Amelyek egyébként addig is jelen voltak, csak elenyésző mértékben.) Nem csak a melegekre kell gondolni, de pl. az aszexuálisakra, vagy azokra, akik egyszerűen nem akarnak szaporodni.

2014. aug. 2. 18:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!