Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csók helyett markolás. Ez mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csók helyett markolás. Ez mit jelent, férfiak, mikor csináljátok ezt?

Figyelt kérdés

Bocs, aki már olvasta, de múltkor két kérdést tettem fel egyszerre és a másodikra nem kaptam választ.

Flörtölünk jó ideje egy férfival, sokszor volt arról is szó konkrétan, hogy mekkorát szexelnénk, mindig utal arra, hogy azt csinálok vele, amit akarok stb.

Mégis a legutóbbi "incselkedésnél" átfogta a derekamat, átkarolt, magához húzott és így beszélgettünk egy darabig, az arcunk kb. 5 centire egymástól. Aztán elengedett és beszélgettünk tovább.

Még egy ilyen helyzet volt nem sokkal később, de akkor csak annyit csinált, hogy mielőtt elengedett, elég erősen belemarkolt kétoldalon a derekamba. Ezt miért csinálhatta?

27/n, ő 36/f, szóval nem vagyunk már gyerekek, csak én ezt nem értem, olyasmi mozdulat volt, mint pl. amikor szeretkezésnél belemarkolsz/kapaszkodsz a másikba (nem sok, de van fognivaló rajtam), de semmi mást nem történt.

2014. júl. 31. 11:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Szerintem ahogy leírtad milyen volt a markolás, igazad van.! Adj egy kis lökést neki. Mert abban a pillanatban, gondolatban, benned volt!
2014. júl. 31. 11:32
 12/18 anonim ***** válasza:
Azért arra vigyázz, hogy ne húzd sokáig a szexkapcsolatot. Nőként bármennyire hisszük, hogy nem: képesek vagyunk beleszeretni abba akivel szexelünk. Itt persze nem 1-2 alkalomra gondolok. Én fél évig voltam szexkapcsolatban egy férfivel, és beleszerettem. Ő viszont nem tekintett rám úgy mint én rá. Aki nem érzelmileg rokkant az hamar kialakít egy érzelmi kapocsot az élvezeteken túl. Azt is tudom, hogy nagyon ritka ha egy férfi szexpartnerből párkapcsolatba lép át mert a szexpartner az szexpartner a barátnő az barátnő.
2014. júl. 31. 11:38
 13/18 A kérdező kommentje:
ok, köszi! az a baj, hogy én (is?) nagyon bátortalan vagyok alapjáraton.
2014. júl. 31. 11:38
 14/18 A kérdező kommentje:
13. köszönöm a tanácsod, vigyázni fogok erre (amennyire tudok). elég érzékeny vagyok, meg mindenkire emberként tekintek és tisztelem, nem veszem félvállról az emberi kapcsolatokat (de nem is vagyok egy vérkomoly valaki), azt hiszem nekem ez különösen veszélyes, köszi, hogy felhívtad rá a figyelmem.
2014. júl. 31. 11:41
 15/18 anonim ***** válasza:
Ebben is megegyezünk. A szexpartneremmel mindig úgy csináltuk, hogy átmentem hozzá, iszogattunk és persze nem talajrészegen hanem becsiccsentve sokkal inkább kibontakoztunk és meglett az összhang amit a szégyenlősség miatt nem tudott kijönni :)
2014. júl. 31. 11:42
 16/18 A kérdező kommentje:
ez szuperjó lehetett:)))
2014. júl. 31. 11:44
 17/18 anonim ***** válasza:
6-os, 10-es, 13-as és a 16-os végig én vagyok :)
2014. júl. 31. 11:47
 18/18 A kérdező kommentje:
igen, ezt levágtam:) köszi szépen! nagyon sokat segítettél.
2014. aug. 1. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!