Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csók helyett markolás. Ez mit jelent, férfiak, mikor csináljátok ezt?
Bocs, aki már olvasta, de múltkor két kérdést tettem fel egyszerre és a másodikra nem kaptam választ.
Flörtölünk jó ideje egy férfival, sokszor volt arról is szó konkrétan, hogy mekkorát szexelnénk, mindig utal arra, hogy azt csinálok vele, amit akarok stb.
Mégis a legutóbbi "incselkedésnél" átfogta a derekamat, átkarolt, magához húzott és így beszélgettünk egy darabig, az arcunk kb. 5 centire egymástól. Aztán elengedett és beszélgettünk tovább.
Még egy ilyen helyzet volt nem sokkal később, de akkor csak annyit csinált, hogy mielőtt elengedett, elég erősen belemarkolt kétoldalon a derekamba. Ezt miért csinálhatta?
27/n, ő 36/f, szóval nem vagyunk már gyerekek, csak én ezt nem értem, olyasmi mozdulat volt, mint pl. amikor szeretkezésnél belemarkolsz/kapaszkodsz a másikba (nem sok, de van fognivaló rajtam), de semmi mást nem történt.
Hááát... én nem akarlak elkeseríteni de ő max. szexuálisan vonzódik hozzád. Vannak emberek akiknek a csók nagyobb érzelmi értékekkel bír mint a szex. Arra tudok gondolni, hogy nem szívesen csókolózik veled "csak úgy" mert érzelmileg nem vonzódik annyira mint testileg. Persze mikor elérkeztek a szexhez akkor nyilván elcsattan 1-2 de figyeld majd meg, hogy nem a csókolózás fogja a legfőbb szerepet kapni az aktusban. Sőt ez inkább b*szás lesz mint szeretkezés ebben teljesen biztos vagyok a fent olvasottak alapján.
Az előző zsírtömeges válaszolóval meg nem foglalkozz, egy humor herold. Akik nem a kérdésre válaszol azt kikéne tiltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!