Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez jobb megoldás lenne?
Hosszútávon nem jó megoldás. De nem fogok prédikálni.
Majd a saját bőrödön megtanulod, ha más kárán nem tanulsz.
1.elvből ellenzem az ilyesfajta kapcsolatot ilyen korban
2.Én is valami hasonlót keresek mert az "igazit" nagyon nehéz megtalálni viszont vágy az meg van
15/F
ui.:Fegyverrel kényszerítettek hogy jelentkezzek ;)
6-os
Ki mondta, hogy a szexszel van baj? Ribiskedés nélkül is lehet szexelni, ez új dolog neked?
Te tudod. De nem véletlenül mondják, hogy az első néhány együttlét milyensége nagyban meghatározza a későbbi szexuális életedet is, hogy hogyan fogsz majd hozzáállni, mennyire tudod élvezni, stbstb... Ha olyan sráccal veszted el, akit nem ismersz eléggé, és nagy valószínűséggel nem is foglalkozik majd úgy veled, ahogy kellene, akkor nemcsak hogy nem lesz jó élmény az első, hanem ez a későbbiekben is visszavetheti a szexuális életedet. Még ha esetleg gyengéd, figyelmes srácról is van szó, akkor se fogja még csak meg se közelíteni, amit egy beléd szerelmes srác tudna adni.
És nem mellesleg szexbarátot találni se olyan egyszerű. Ha régebbi ismerősök közül válogatsz, fennáll az elutasítás mellett annak is a veszélye, hogy elmondják másnak is, ergo ribi leszel az ismerősök szemében (feltéve, hogy nem tartanak már most is annak a sok "kavarás" miatt). Ismeretlen embernél meg talán mondanom sem kell, hogy egy néhány hete tartó ismeretség után csak felszínesen ismered az embert, nem tudhatod, mennyire akar kihasználni.
Na, ezzel abba is hagytam a hittérítést, csak leírtam, mit gondolok. A döntés úgyis a te kezedben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!