Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok azokról az emberekről akik listát vezetnek? (lent)
Egy kérdés alatt a válaszok között rábukkantam arra, hogy egy fiú listát vezet. Ez felkeltette a figyelmem. Ő a fontos tulajdonságokról vezet listát.
Szerintetek, ha én is írnék egy listát könnyebben bukkanhatnék rá a páromra?
Továbbá, ti vezettek listát?
Köszi az értelmes válaszokat!
26/N
én nem vagyok annyira félénk :D és nem erről van szó...
pl akiben tetszett, azért tetszett, mert nem nyílt meg akárkinek, jó volt 'felfedezni' a személyiségét...tényleg kellett azért tenni, hogy megnyíljon...
Idén először próbálom ki azt, hogy amolyan filmnapló jelleggel listát írok azokról a filmekről, amiket 2014-ben megnézek. Annyira nem látom értelmét, de azért év végén majd elolvasom és könnyebb lesz felidézni, hogy miket láttam és mennyire tetszettek.
Tulajdonságokról nem írok listát, nem látom, hogy mi értelme lenne. A legtöbb emberben azért szerintem van annyi intuíciós képesség, hogy ha ismerkedik valakivel, akkor érezze a szimpátiát és a vonzódást, amit a másik vált ki belőle, ennyi bőven elég. A legtöbb tulajdonságra pedig úgyis hosszabb távon derül majd fény.
Nem érzem úgy, hogy a lista bármilyen formában könnyebbé tehetné az ismerkedést, pártalálást. Azt az teszi könnyebbé, ha az ember sokat jár közösségekbe, sokat beszélget és ismeri annyira önmagát is, hogy tudja, milyen partner illene igazán hozzá.
Én is készítettem már ilyen listát. Nem mondom, hogy ezáltal könnyebb párt találni, viszont ha már van jelölt, vagy olyan aki randira hív, akkor a lista által könnyebb eldönteni, hogy alapvetően hozzádvaló e, vagy sem. Nyilván nem kell mindenben egyeznie a listán leírtaknak, de pl. ha 10 dologból 9 nem stimmel, akkor az illető jó eséllyel hosszabb távon nem maradna melletted. Viszont lényeges, hogy ha ilyen listát írsz, akkor tényleg csak a legfontosabb dolgok szerepeljenek, szóval pl. "Milyen legyen?"-hez csak olyan dolgokat írj, amik feltétlen meg kell, hogy legyenek az illetőbe. Ami plusz pont, de nem alapfeltétel, én azt nem írnám bele. Sok sikert, én imádtam írogatni a listát, eleinte 1-2 ponttal bővülgetett, de mára azt hiszem 32 pontos, ha jól emlékszem és a Párom sem felel meg mind a 32-nek, de nincs sok eltérés. :P :)
22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!